2777
2789
شما برای اینکه در آینده مثلا 20 سال بعد از نظر مالی مشکل نداشته باشید چکار کردید منظورم آینده خودتونه نه خانواده مثلا بیمه عمر یا بیمه تامین اجتماعی که باز نشستگی داشته باشه پس انداز یا خرید خونه یا زمین ...............خانه دارید یا شاغل رسمی یا قراردادی
کار می کنم تا بتوانم پس انداز کنم تا بتوانم ملک بخرم تا بتوانم در رفاه زندگی کنم، ولی......... می ترسم آخرش داستان یارو باشه که واسه یه دونه تخم مرغش آرزو داشت. هههههه
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من و شوهرم هر دو بیمه عمر داریم سالی ششصد هزار تومن که واسه پنج سال و ده سال به درد نمی خوره اما اگه بیست یا سی سال صبر کنی رقم های درشتی می ده که اون موقع به درد بچه ها می خوره واسه دانشگاه یا ازدواجشون
فعلا مستاجریم اما برای پسر بزرگم مسکن جوانان باز کرده بودم که الان دو سال دیگه مونده ماهی هفتاد تومن پنج ساله که دوسال دیگه سی و پنج میلیون وام بهمون می دن
من شاغل نیستم اما هر پولی که دستم می آد طلای بدون اجرت می خرم الان هم شوهرم از شرکتشون یه وامی گرفته که می خواهیم بذاریم بانک مهر که هشت ماه بعد دو برابر پول رو همراه پول خودمون بهمون می دن
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
اینو می دونم که اگه شش دانگ نباشی تو این جامعه واقعا اینده ای نخواهی داشت .....

ما هم پس انداز مکینم و ملک می خریم یا اینی که داریم رو ارتقا میدیم .....ولی واقعا اول راهیم ...بازم خدا رو شکر .....

سلامتی از همه چی مهمتره .....
با سلام به همه پدران و مادران
بنده امیر مسلمی مشاور و نماینده فروش بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد هستم.
پیشنهاد بنده در مورد بهترین سرمایه گذاری برای فرزندان دلبندتان بیمه عمر بیمه پاسارگاد هست.
اگه اطلاعات بیشتری در مورد بیمه عمر وتامین آتیه بیمه پاسارگاد میخواهید می توانید با شماره تلفن های 3197174_0912 و 3197174_0919 ویا 8500640_0935 تماس حاصل فرمایید.
ضمنآ با خرید بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد از نمایندگی ما از شرایط و مزایای استثنایی و تخفیفات منحصر به فرد ما برخوردار شوید.

www.bimepasargad.mihanblog.com

خرید بیمه نامه از ما = تخفیفات و مزایای عالی+ خدمات و مشاوره رایگان
بیمه عمر فرزندان فقط با ماهیانه حداقل 30 هزار تومان 021-88590831 ----- 09123197174
با سلام به همه پدران و مادران
بنده امیر مسلمی مشاور و نماینده فروش بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد هستم.
پیشنهاد بنده در مورد بهترین سرمایه گذاری برای فرزندان دلبندتان بیمه عمر بیمه پاسارگاد هست.
اگه اطلاعات بیشتری در مورد بیمه عمر وتامین آتیه بیمه پاسارگاد میخواهید می توانید با شماره تلفن های 3197174_0912 و 3197174_0919 ویا 8500640_0935 تماس حاصل فرمایید.
ضمنآ با خرید بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد از نمایندگی ما از شرایط و مزایای استثنایی و تخفیفات منحصر به فرد ما برخوردار شوید.

www.bimepasargad.mihanblog.com

خرید بیمه نامه از ما = تخفیفات و مزایای عالی+ خدمات و مشاوره رایگان
بیمه عمر فرزندان فقط با ماهیانه حداقل 30 هزار تومان 021-88590831 ----- 09123197174