2777
2789
عنوان

تعبیر خواب گل کی میدونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 25954 بازدید | 112 پست
سلام عزیزم  فکر کنم گله یه چیزی بین  صورتی و بنفش  بود  گلدونشم  سفالی &nbs ...

یه چیز  دیگه   انگار خواب گلدون کلا واضح نبود همچی کدر بود😕

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
سلام عزیزم  فکر کنم گله یه چیزی بین  صورتی و بنفش  بود  گلدونشم  سفالی &nbs ...

انشالا خیره جانا یه نیتی داری که احتمالا خیلی برات مهمه برای رسیدن بهش باید از یه چیزایی بکذری یکمی سختی داره ولی بهش میرسی 🙏🌹

برای گلدون هم یه چیزی که فکرشم نمیکردی عیان میشه احتمالا یه اشنا برای رسیدن به کاری بهت کمک میکنه ممکنه درخواست دوستی هم باشه ولی باواسطه هرچی هست بد نیست خوبه 🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالا خیره جانا یه نیتی داری که احتمالا خیلی برات مهمه برای رسیدن بهش باید از یه چیزایی بکذری یکمی ...

مرسی عزیز❤❤❤  از خواب زیارت چیزی متوجه نشدی

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
مرسی عزیز❤❤❤  از خواب زیارت چیزی متوجه نشدی

سلام صبحت بخیر تیکه اول خوابی که تعبیر کردم مربوط به خواب زیارتتون میشه انشالا خیرهست وخوشی 🌹

سلام صبحت بخیر تیکه اول خوابی که تعبیر کردم مربوط به خواب زیارتتون میشه انشالا خیرهست وخوشی 🌹

سلام عزیز دل مرسی❤❤❤❤❤شرمنده مزاحم شدم

انشالا خیره جانا یه نیتی داری که احتمالا خیلی برات مهمه برای رسیدن بهش باید از یه چیزایی بکذری یکمی ...

عزیزم میشه جواب منم بدید.یه گلدون برگ بیدی دارم یه شاخه هستش  خواب دیدم دوتا شده و هر دوتا بزرگ شدن یک اندازه البته یکیش مثل اینکه یه کوچولو از اون یکی کوتاه تر بود البته زیاد مشخص نبود که کوتاه هستش بعدش منم خوشحال شدم گفتم خدایا این خیلی کوچولو بود الان بزرگ‌شده و دوتا شده البته اینم بگم من الان چند روزه متوجه شدم حامله هستم 

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
عزیزم میشه جواب منم بدید.یه گلدون برگ بیدی دارم یه شاخه هستش  خواب دیدم دوتا شده و هر دوتا بزرگ ...

سلام جانا راستش سرم شلوغه وکم میام سایت شانسی نگاه کردم دیدم پیام گذاشتین تعبیر خوابتون انشالا خیر هست اگر حامله هستین احتمالا بچه ها دو قلو هستن و همجنس یا ممکنه کسی دیگه هم تو فامیل نزدیک همزمان باشما حامله باشه احتمالا بچه پسر هست و عاقبت خوب و روشنی هم داره قدمشون براتون بابرکت هست  مبارکتون باشه بخیر و خوشی وسلامتی زایمان کنین 🙏🌹🌹🌹🌹

سلام جانا راستش سرم شلوغه وکم میام سایت شانسی نگاه کردم دیدم پیام گذاشتین تعبیر خوابتون انشالا خیر ه ...

دوستمم حامله ست اما اون ۷هفته هست من۵

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
سلام جانا راستش سرم شلوغه وکم میام سایت شانسی نگاه کردم دیدم پیام گذاشتین تعبیر خوابتون انشالا خیر ه ...

چطور میدونید که پسره؟

دوستمم حامله ست اما اون ۷هفته هست من۵

پس جنس بچه هاتون یکی هست اینکه چرا پسرن خوب نمیدونم از تعبیر خوابتون میگم انشالا سلامتی زایمان کنید پسرو دخترش فرقی نمیکنه 🌹

پس جنس بچه هاتون یکی هست اینکه چرا پسرن خوب نمیدونم از تعبیر خوابتون میگم انشالا سلامتی زایمان کنید ...

یعنی امکان نداره بچه م دو قلو باشه ؟

پس جنس بچه هاتون یکی هست اینکه چرا پسرن خوب نمیدونم از تعبیر خوابتون میگم انشالا سلامتی زایمان کنید ...

ان شاالله

لطف کردید که جواب دادید خیر ببینید

یعنی امکان نداره بچه م دو قلو باشه ؟

برای تعبیر خواب خیلی گزینه ها مهمه وجزئیات لازمه برای همین من چون همه رو نمیدونم دوتا تعبیری که به ذهنم میرسید بهتون گفتم انشالا که خیره دوست عزیز🌹

برای تعبیر خواب خیلی گزینه ها مهمه وجزئیات لازمه برای همین من چون همه رو نمیدونم دوتا تعبیری که به ذ ...

ان شالله.ان شاالله...ممنونم که وقت گذاشتید و لطف کردید