2777
2789
عنوان

اونایی که مینی واش دارن لطفا بیان

118 بازدید | 18 پست

سلام 

دوستان برام مینی واش کادو آوردن دو کیلوییه 

به نظرتون عوض کنم سه کیلویی بگیرم یا همین خوبه 

توش جا میشه شلوار لی یا لباس کار انداخت؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم مینی واش 2.5کیلویی.

فعلا فقط لباسای نوزادمو و ی وقتا لباس زیر میندازم توش، واقعا تمیز میکنه. 

ولی هنوز لباس بزرگ ننداختم 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
چه مارکیه؟

فریدولین 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
مال من فریدولینه

مال منم همونه. راضیم ازش، حوله هم انداختم توش 

برای لباس بچه هم میخام  ولی در کنارش حوله و چیزایی که تو ماشین نمیندازم رو با اون بشورم

آره حوله ای ک زیاد بزرگ نباشه

من رفتم بخرم آقاهه گف خودش دانشجو بود شلوار لی مینداخت توش میشست

البته توی ۳کیلوییش مینداخت

هرچی ک میندازی ب جنسش توجه کن ک اگر آب بگیره چقد وزنش زیاد میشه اگر خیلی سنگین میشه ننداز ک ب موتورش فشار نیاد

عزیزم لباس کثیفو به یه ربع تمیز می‌کنه یادوبار میزنی؟

همون ی دور میزارم بشوره قشنگ تمیز میکنه ، ولی دوتا 6دقیقه آبکشی شو میزارم، ی بار آب میریزم 6دقیقه خالی میکنم دوباره آب میریزم 

2810