2777
2789
عنوان

راهنمایی بدییییییییییید《یه خواستگار برام اومده》

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو اگر میخوای بری شهید بشی یا هرچی 

یه نفر دیگه رو بدبخت نکنیا مجرد بمون و برو 

یا ازدواج میکنی نباید بری 

تمام

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

بهترین مرگ ها شهادت هست ولی چطوری و به چه هدفی و برا چه حریمی و چرا شهید بشی مهمه...

ان شاالله که تفکراتش تغییر کنه ....و بجای اینکه فکر شهادت باشه ...فکر خدمت به خانواده اش و خلق الله باشه....کم نداریم افرادی رو که شهید زنده هستن....

بدرود                                      
2803
قبول کن دیگه تو این دوره زمونع پسر به این اقایی پیدا نمی شه همه وسرا جلف شدن و.مثل خانوما می گردن

خیلی پسر خوبیه

با اینکه عاشق شهادته ولی دوسش دارم میدونم که باهاش خوشبخت میشم حتی شده خوشبختیه دوساله

2804

برای امضام دعا کنید 🙏🙏🖤😭😭😭😭😭

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
2805
2801