2777
2789
دوستان نزدیک خونمون یه بهزیستی هست که محل نگهداری دختران معلول جسمی و ذهنی بالای 14 ساله .. چند روز پیش رفته بودم عیادتشون متوجه شدم که خیلی حوصله اشون سر رفته فقط از صبح تا شب کارتون می بینن .. اینا سنشون بالاست ولی ذهنشون تو 2 یا 3 سالگی گیر کرده .. میخوام ازتون خواهش بکنم اگر براتون مقدوره اسباب بازی های بچه هاتون که دیگه به سنشون نمی خوره رو بفرستید این بچه ها بازی کنن باور کنید راه دوری نمی ره ثواب داره .. درضمن من بوشهرم و باید ارسال بشهاینجا فکر اینجاشم بکنید ... ممنون می شم اگر کمکی کنید.
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ارزو جون
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!
سلام ندای عزیزم خوبی النای عزیز چطوره منم که مثل ارزو هستم میدونی که اما افرررررین به انگیزت
انسان خوشبخت کسی نیست که در شرایطی خاص به سر می برد، بلکه کسی است که دیدی خاص دارد.
سلام سارا جون قربونت برم عزیزم انشاا.. خدا در یک زمان مناسب یه نی نی خوشگل بهتون بده عزیزم ممنون اومدی
lili عزیزم برات آدرس رو میل کردم ممنونم ازت دلگرمم کردی برای کمک به این فرشته ها
خدا خیرت بده. ببخشید درست متوجه شدم؟ یعنی اسباب بازیای مال سنای پایین هم بدردشون میخوره؟ مطمئنی؟ پرسییدی؟
******تجربه یک خرید شیرین را در بازارچه مهمان ما باشیدhttp://www.bazarche.powermc.net / ******
پریناز من ساعت 6/30 صبح روز 14مرداد 92پاشو از آسمونا به زمین گذاشت.
سلام پریناز جون بله عزیزم به سنشون می خوره ذهن این بچه ها در حد 2 الی 3 ساله اس ممنون می شم در راه خدا کمکی کرده باشید
اگر تمایل داری بهت آدرس بدم گلم؟
ندا جون تمایل دارم.ولی باید تو اسباب بازیای دخترم نگاه کنم ببینم کدومارو نمیخاد.بعدش هزینه پستش نمیدونی چقد میشه؟ بعدشم اینکه تصمیم به مهاجرت داریم،اگه قطعی بشه رفتنمون بیشتر اسباب بازیاشو باید رد کنم،چه بهتر که صرف کار خیر بشه. البته بگم اسباب بازیای دخترم مربوط به زیر یکساله.دخترکوچولوم تازه یکسالشه.
******تجربه یک خرید شیرین را در بازارچه مهمان ما باشیدhttp://www.bazarche.powermc.net / ******
پریناز من ساعت 6/30 صبح روز 14مرداد 92پاشو از آسمونا به زمین گذاشت.