2777
2789
سلام

من زندگی خیلی پر مشکلی دارم.مشکلاتی که به نظرم لا ینحل شده و باید از شوهرم جدا بشم .مشکلم داشتن 2 بچه است.خانواده و اطرافیان توصیه می کنند که بچه ها باید با پدرشون زندگی کنند ولی من فکر می کنم هم اونها به من خیلی نیاز دارن و هم من به اونها وابسته ام.

می خوام ببینم کسی تجربه ای در این زمینه داره؟کسی هست که جدا شده باشه و بچه هاش با پدرشون زندگی کنن؟اگه کسی هست یا تجربه ای در این زمینه دیدید برام بگین.
هیچ آسانسوری برای رسیدن به موفقیت ساخته نشده ، پله ها را یکی یکی باید بروید.
سلام عزیزم چی شده خانمی چرا میخوای از همسرت جداشی اونم با دو بچه معصوم مگه اونا چه گناهی کردن اخه عزیزم همه ما تو زندگیمون مشکلاتی داریم فقط تو نیستی که نباید خودتو ببازی به خدا توکل کن سعی کن با همسرت صحبت کنی خیلی از مشکلات با صحبت کردن حل میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حضانت بچه تا 7 سال با مادره.من از یک طرف به بچه هام وابسته ام و از طرف دیگه احساس می کنم اونها به من بیشتر از پدرشون نیاز دارن. ولی ...................مشکلات مالی دارم و خانوادم می گن در صورت نگهداری از بچه ها باید قید ازدواج مجدد رو بزنم. نمی دونم چه کاری درسته؟
هیچ آسانسوری برای رسیدن به موفقیت ساخته نشده ، پله ها را یکی یکی باید بروید.
به نطرم یکم تو تصمیمت تجدید نطر کن بچه ها به هر دو نیاز دارند . برای ازذواج مجدد هم با توجه به شرایطتت باید بدونی که احتمالا خیلی انتخاب های زیادی نخواهی داشت و چه بسا در اخر ببینی این شوهرت نسبت به انتخاب های جدیدت در کل بهتر بوده. عزیزم تا اون جایی که می تونی سعی کن زندگیت رو حفظ کنی فکز کنم هم برای خودت بهتره هم 100 درصد برای بچه ها
Lilypie Maternity tickers
به نظر من این کاررو نکن من هم چون شوهرم بیشترمواقع بداخلاقه میخواستم ازش جدا بشم باداشتن یه پسر ولی بعد ازکلی فکرکردن به این نتیجه رسیدم که اشتباه میکنم حالا به خاطر بچم و اینده اش باهاش زندگی میکنم و سطح توقعمو ازش کم کردم و فقط به خوشبختی پسرم فکر میکنم .قبل از بچه دارشدن همیشه این طرز فکر رو سرزنش میکردم ولی از وقتی بچه دارشدم میبینم که اینجور طرز فکر بهتره برای اینکه آدم نسبت به بچه ای که به دنیا میاره مسئوله و بعد از مادر شدن دیگه بیشتر از آینده خودش باید آینده بچش براش مهم باشه مطمئن باش وقتی آدم صبر داشته باشه و هر مشکلی که داشته باشه به خدا بسپاره و به خدا بگه به خاطر حفظ زندگیم وبچم کوتاه میام و با خدا معامله کنه مطمئن باش یه روزی جوابشو از خود خدا میگیره و شاید زندگیت خوب بشه و اگرهم نشه مطمئن باش که خدا خودش اجرتو میده وبی پاسخ نمیزاره صبرتو واز خودگذشتگی که به خاطر بچه هات کردی امیدوارم تصمیم درستی بگیری که اینده بچه هاتم لطمه نبینه
اللـــهم عجل لولـــیک الفـــرج و العــــــافیه و النـــــــصر
یکی از مهمترین مداخلات این است که والدین متناسب با سطح رشد فرزند خود، اطلاعات صادقانه‏ای در مورد جدایی و طلاق به او بدهند. کودکان می‏توانند با حقایق کنار بیایند ولی تحمل پنهان کاری و رازداری را ندارند. اگر چه جزییات اطلاع‏رسانی، به سن کودک و توان او و شرایط خانوادگی بستگی دارد ولی اصول کلی اطلاع‏رسانی به سن و شرایط خانواده ربطی ندارد. پدر و مادر در صورت امکان، باید چند روز قبل از جدایی خود بچه‏ها را در جریان بگذارند. به این ترتیب کودک می‏تواند قبل از جدایی، بر روی احساسات و واکنش‏های خود کار کند.

وقتی زن و شوهر هر دو، فرزند خود را درجریان بگذارند، فرزند می‏فهمد که پدر و مادرش با هم این تصمیم را گرفته‏اند. به این ترتیب احتمال اینکه جانب یکی از آنها را بگیرد کم می‏شود و می‏فهمد که بعد از جدایی والدین، به هر دو نفر آنها دسترسی خواهد داشت.

کودکان تخیلات عجیبی دارند و گاهی اوقات جدایی والدین را هولناک‏تر از آنچه هست می‏پندارند. به همین دلیل باید دلایل جدایی آنها را بداند تا ضمن سلب نشدن اعتمادشان، با حقایق کنار بیایند. البته لازم نیست پدر و مادر، فرزند خود را در جریان جزئیات جدایی‏شان بگذارند چون بچه‏ها گاهی اوقات با این جزییات، اشتغال ذهنی وسواسی پیدا می‏کنند. آنها فقط باید کلیات را بدانند.

وقتی زن و شوهر هر دو، فرزند خود را درجریان بگذارند، فرزند می‏فهمد که پدر و مادرش با هم این تصمیم را گرفته‏اند. به این ترتیب احتمال اینکه جانب یکی از آنها را بگیرد کم می‏شود

بچه‏ها باید بدانند بعد از جدا شدن دقیقاً چه اتفاقی می‏افتد، قرار است با کدام یک از والدین زندگی کند و والدین دیگر را چه زمان‏ها و چگونه می‏تواند ملاقات کند.

بچه‏ها به سختی می‏توانند درک کنند که خانواده‏ها و بچه‏های دیگری هم هستند که احساساتی شبیه آنها دارند. همچنین برای آنها سخت است بفهمند می‏توانند دوباره خوشحال و خوشبخت شوند. اما اگر فرصتی پیدا کنند تا با بچه‏های پدر و مادرهایی که از هم جدا شده‏اند، صحبت کنند یا ماجرای آن بچه‏ها را بشنوند می‏توانند نگاه بهتری به وضعیت خود داشته و راه‏های خلاقانه‏ای برای کمک به خود بیابند.
اگه نگران بچه‌هات هستی‌، حق زندگی‌ کردن زیر سایه پدر و مادر رو ازشون نگیر. بهت حق میدم اگه بگی‌ آرامش حق تو هم هست که الان نداری. بخاطر خودت و بچه هات سعی‌ کن همین زندگی‌ رو بسازی. انشاالله به حق همین روز های عزیز زندگیتون دوباره گرم و پر از آرامش بشه.