2777
2789
عنوان

تو رو خدا برای از بین نرفتن یه زندگی دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4385 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درنا جان مادر مقام قضاوت نیستیم که حکم به مرگ کسی بدیم خدا خیلی بزرگ تا نخواد برگی از درخت نمی افته پس بهتر با دعا وانرژی مثبت به افرادی که گرفتارن کمک کنیم منم از دوستان خوبم التماس دعا دارم نه اینکه حکم صادر کنند..........
سلام نازگل جون به نظر من معتاد تا خودش نخواد ترک نمی کنه مهم اینکه خودش بفهمه که معتاده و نیاز به ترک داره وگرنه 100بار هم بخوابونیدش فایده نداره به نظر من خانمش بره کنگره 60 و با مشاوره های اونجا صحبت کنه اونا راهنماییش می کنند که چطوری اطرافیانش باهاش برخورد کنند می تونید از طریق 118 نزدیکترین آدرس به منزلشون رو بگیرند و شروع کنه

اینطوری نمی شه که دست و پا بسته و بیهوش ببریدش چون از اونجا یا فرار می کنه یا بعد از یه مدت دوباره بر می گرده

انشاءالله که از این دام رهایی پیدا کنه.
عزیزم یه سری به سایت کنگره 60 بزن...
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!