2777
2789
یکی از اقوام نزدیکم توسط یه از خدا بی خبر معتاد به شیشه شده زن وبچه داره بچشون عین ماه میمونه دلم خیلی خونه به خدا ..زن وشوهر هر دوشون کم سن هستن زنش میزنه وکبود میکنه حرف شنوی از کسی نداره زنش وپدر ومادرش دارن دق میکنن تو رو خدا دعا کنید خدا به چشمهای معصوم بچه اشون ودل شکسته زن ومادرش رحم کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم خدا همه کسانی رو معتاد به مواد هستن رو به هر طریقی که خودش میدونه هر چچچچچچچچچچه زودتتتتتتتتتتتتتتتتترررررررر نجات بده . مصرف شیشه که داره فوران میکنه . خدایا خودت کمک این مردم باش .
ممنون دوستهای عزیز... سیتا جان ما هم میدونیم درمانش ترک کردن ولی همکاری نمیکنه هر کسی سراغش میره با چاقو دنبالش میذاره تحت تاثیر مواد توهم پیدا کرده باید راهی پیدا کنند که ببرنش برای درمان.. همین بردنش مشکل شده................التماس دعااااااااااااااا
نازگل جان باید سریعا سریعا به یک روانپزشک مراجعه کنی و با یک امپول یا قرص ارامبخش هم شده ایشان منتقل بشوند به مرکز ترک اعتیاد...مصرف شیشه بسیار بسیار عوارض سنگینی دارد ..سریع اقدام کنید
سیمین جان تا حالا به 3 روانپزشک مراجعه کردن ولی داروها فقط باعث میشه تو روز بخوابه ولی شبها کامل بیداره وکلا هوشیار با این همه دارویی که مصرف میکنه باز هم کسی حریفش نمیشه خانومش امروز میگفت تازه کارش علنی هم کرده میگه این چیزی نیست شادی اور.. دکترها زیر بار نمیرن دارو قوی تر بدن بیهوش بشه ببرن بستریش کنن تا از کسی کینه به دل نگیره چون اگه خوانوادش به زور ببرنش یه عمر دست از سرشون بر نمیداره خیلی کینه ای وترسناک همه دلشون برای اون بچه معصوم وزن وپدر ومادر غمگینش میسوزه......خدایا خودت کمکشون کن معجزه کن..اخه خیلی خانواده محترمی هستن من نمیدونم خوشی زیر دلش زده این غلط کرده اگه میشد بیهوش بشه ببرنش بستریش کنن خوب بود بعد هم بهش میگفتن خودت حالت بد شده کامل تحت درمان قرار میدادنش البته من الان بهشون گفتم به کنگره60 هم یه سر بزنن شاید فرجی بشهههههههههههه.......
نارگل جان یکی از دوستان ما هم شیشه استفاده میکرد و میکنه...... چند وقت پیش که دیگه خانوادش از دستش خسته شدن وقتی که ان بیرون بود و میدونستند که الان هست که برگرده خانه یه پارچ شربت درست کردن و برای همه ریختن و فقط برای آن طرف تو لیوانش 10 تا قرص خواب آور ریختن و چون همه با هم داشتند شربت میخوردن اصلا هم شک نکرده بود و خورده بود کمتر از 10 دقیقه بیهوش شده بود و خانوادش زنگ زده بودن به گروه NA و آنها خودشان آمدن و بردنش طرف بعد از 48 ساعت بهوش آمده بود البته تو این 48 ساعت آنها خودشون بعضی اوقات بیدارش میکردن یه ابی یا شربتی میدادن بخوره که نمیره ...... خلاصه اصلا نفهمید که کی زنگ زده آمدن بردنش ولی متاسفانه یک ماه بعد از پاکیش دوباره استفاده کرد و الان هم داره استفاده میکنه خدا نکنه کسی به این چیزا معتاد بشه ولی اگر شد دیگه ول کنش نیست
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتن آن را از بین میبرد
2810