ببین ما خانما شاید هیچوقت نتونیم درک کنیم ما خانما با حرف و رفتار و لمس تحزیک میشیم بیشتر اما آقایان با نگاه بدن زن هم یه هنر بی نظیر هست انحنا ها و ظرافتی که داره... اینو داشته باش یه طرف.
بعدم جنبه داشته باشن و اینا حرفه در تمامی جوانع هم انسان هایی هستن که درجه تحریک پذیریشون با هم فرق داره حتی با اینمه کاباره و کلوپ های مثبت 18 دارن بازم میرن سراغ تجاوز و این داستانا ایرانم همین طور مفت مفت بعضی دخترا خودشونو ذر اخیتار پسرا قرار میدن.
اگر مرد میخواد روح و روانش در امان باشه دم به ساعت در حال تحریک و اذیت نباشه و توهمات 18 مثبت باید نگاهشو کنترل کنه.... چون هنه زنا پوششون رو رعایت نمی کنن.... اگر منتظر باشه زنه وظیفه اش رو انجام بده نیشه همین که میبینین آمار خیانت بالا و.....
زن هم همینطور برای امان موندن خودش از تیکه ها کنایه ها مزاحمت ها گرگ صفتی ها باید پوشش معقولی داشته باشه.... توی خارجم به یه دختری که لباس خیلی تنگ بپوشه و با ناز راه بره و آرایش سنگین کنه هم تیکه می ندازن بهش....
یعنی اگر هر کی وظیفه اش رو انجام بده اول خودش در امان میمونه مخصوصا وقتی قشر مقابلش وظیفه اش رو انجام نده....
به طور طبیعی کشش بین این دو جنس وجود داره....و این لازمه برای ادامه حیات ما. جنس مذکر و مونث از کنار هم بودن لذت می برن. اینم مثل هر خواست طبیعی ای اگر درست بهش جهت دهی نشه ممکنه زندگی رو مختل کنه و گاهی زیاده خواهی یا بها دادن زیاد به یک غریزه دردسر ساز میشه گاهی هم با آزاد گذاشتن زیادیش دیگه هیچی راضی نمیکنه طرف رو و رو به همجنس گرایی حیوان گرایی میاره هر دوش بده چرا که ما به این کشش نیاز داریم برای ادامه حیات هم این بها دادن زیادی به این کشش مشکل ایجاد می کنه....
چاره ای که اسلام داده پوشش چشم برای آقایان (البته پوشش ظاهر و رفتار برای آقایان هم هست بعضیا میرن باشگاه پیرهن تنگ می پوشن که دل دخترا روببرن)
پوششش ظاهر و رفتار برای خانماست (خانمم باید نگاهشو کنترل کنه) ... هر دو هم برای خودشونه....
ولی خود من برای پوششم دو تا دلیل دیگه در کنارش داشتم. اولیش این بود طاقت نداشتم زیباییمو نشون بدم یکوقت یه مرد متاهلی ببینه خوشش بیاد نسبت به زنش یا عشقش کم محبت بشه دل همنوعم بسوزه دلم میخواست همه جوره رعایت کنم نه برای اون مرده برای اون خانمی که همه دنیاش اون مرده و گاهی با یه تیپ خوشگل برای دل خودم ممکنه همه اون دنیا رو خراب کنم به سر یه خانم مثل خودم.
دوم دلم میخواست همه خوشگلیام مال کسی باشه که روحمو دوست داشته باشه...و فقط و فقط مال اون و محارمم باشه.