2777
2789
عنوان

الان میشه این سئوال رو پرسید چون سایت خلوته

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 26 پست
ب نظرم تا جایی ک عرف اجازه بده  ی سری پوشش ها برای ی مناطق عادیه  .............  ه ...

اره اینم هس 

با پوششی ک مثلا من تو شهر خودم دارم برم یه شهر کوچیک خیلی عجیبه براشون 

اما خب مهم نیس 

تا جایی ک قانون کشور اجازه بده اوکیع

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به جنبه ی اقایونم بستگی داره!!!!!

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
بیشتر ببینید
اونا همیشه هستن الان بازم میان میخورنت

هاپ هاپ هیخخخخخخ😬😬

😂😂😂😂😂😂😂

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
بیشتر ببینید
خب اون ناحیه هم مال خودشه .میخواد نشون بده ! بنظرم منطقی نیس چون مال خودشه نشون بده!

چون عورت نمایی و در کل نشون دادنش باعث آزار بقیه ی افراد میشه

ولی جاهای دیگه بدن نه

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
بیشتر ببینید

من به حجاب علاقه ای ندارم خودم باشم تی شرت وشلوارمیپوشم 

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
بیشتر ببینید

من کاری به دین و اعتقاد کسی ندارم فقط تجربه خودم از حجاب رو که دیدم رو میگم

من چندین ساله ایران زندگی نمیکنم تو ایران که بودم حجاب کاملا عرف جامعه رو داشتم یعنی تو خیابون جوری نمیگشتم که حلب توجه کنه یا لباس هام ناجور باشه ولی بارها در حد دستمالی شدن یا کلمات رکیک مورد تجاوز قرار گرفتم

الان که خارج از ایران تو یه شهر ساحلی زندگی میکنم همه تقریبا با تاپ و شلوارک هستند، بارها شده تا نیمه شب هم تو خیابون بودم تا به امروز کوچکترین نگاه یا حرفی آزارم نداده والا شوهرم هم از راه به در نشده ،به قول دوستان نی نی سایتی زندگیم هم بخاطر تاپ و شلوارک بقیه از هم نپاشیده

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

ببین ما خانما شاید هیچوقت نتونیم درک کنیم ما خانما با حرف و رفتار و لمس تحزیک میشیم بیشتر اما آقایان با نگاه بدن زن هم یه هنر بی نظیر هست انحنا ها و ظرافتی که داره... اینو داشته باش یه طرف. 

بعدم جنبه داشته باشن و اینا حرفه در تمامی جوانع هم انسان هایی هستن که درجه تحریک پذیریشون با هم فرق داره حتی با اینمه کاباره و کلوپ های مثبت 18 دارن بازم میرن سراغ تجاوز و این داستانا ایرانم همین طور مفت مفت بعضی دخترا خودشونو ذر اخیتار پسرا قرار میدن.  

اگر مرد میخواد روح و روانش در امان باشه دم به ساعت در حال تحریک و اذیت نباشه و توهمات 18 مثبت باید نگاهشو کنترل کنه.... چون هنه زنا پوششون رو رعایت نمی کنن.... اگر منتظر باشه زنه وظیفه اش رو انجام بده نیشه همین که میبینین آمار خیانت بالا و..... 

زن هم همینطور برای امان موندن خودش از تیکه ها کنایه ها مزاحمت ها گرگ صفتی ها باید پوشش معقولی داشته باشه.... توی خارجم به یه دختری که لباس خیلی تنگ بپوشه و با ناز راه بره و آرایش سنگین کنه هم تیکه می ندازن  بهش.... 

یعنی اگر هر کی وظیفه اش رو انجام بده اول خودش در امان میمونه مخصوصا وقتی قشر مقابلش وظیفه اش رو انجام نده.... 

به طور طبیعی کشش بین این دو جنس وجود داره....و این لازمه برای ادامه حیات ما. جنس مذکر و مونث از کنار هم بودن لذت می برن. اینم مثل هر خواست طبیعی ای اگر درست بهش جهت دهی نشه ممکنه زندگی رو مختل کنه و گاهی زیاده خواهی یا بها دادن زیاد به یک غریزه دردسر ساز میشه گاهی هم با آزاد گذاشتن زیادیش دیگه هیچی راضی نمیکنه طرف رو و رو به همجنس گرایی حیوان گرایی میاره هر دوش بده چرا که ما به این کشش نیاز داریم برای ادامه حیات هم این بها دادن زیادی به این کشش مشکل ایجاد می کنه.... 

چاره ای که اسلام داده پوشش چشم برای آقایان (البته پوشش ظاهر و رفتار برای آقایان هم هست بعضیا میرن باشگاه پیرهن تنگ می پوشن که دل دخترا روببرن) 

پوششش ظاهر و رفتار برای خانماست (خانمم باید نگاهشو کنترل کنه) ... هر دو هم برای خودشونه.... 

ولی خود من برای پوششم دو تا دلیل دیگه در کنارش داشتم. اولیش این بود طاقت نداشتم زیباییمو نشون بدم یکوقت یه مرد متاهلی ببینه خوشش بیاد نسبت به زنش یا عشقش کم محبت بشه دل همنوعم بسوزه دلم میخواست همه جوره رعایت کنم نه برای اون مرده برای اون خانمی که همه دنیاش اون مرده و گاهی با یه تیپ خوشگل برای دل خودم ممکنه همه اون دنیا رو خراب کنم به سر یه خانم مثل خودم.

دوم دلم میخواست همه خوشگلیام مال کسی باشه که روحمو دوست داشته باشه...و فقط و فقط مال اون و محارمم باشه.