2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70368 بازدید | 531 پست

سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه ،من 31 اردیبهشت عمل کردم و الان وضعیت تیروئیدم خوب و نرماله ،مشکل ام کمبود کلسیم هست که حدود 3 ماه بعد از جراحی کم کم دارم کمبود کلسیم  پیدا میکنم الان که حدودا 6 ماه از عمل ام گذشته کلسیمم روی عدد 7 که نرمال ازمایشگاه بین 8 تا 10 بوده دارم قرص کلسیکم استفاده میکنم میخوام بدونم این وضعیت موقته یا دائم؟یه جا خوندم ممکنه دائمی باشه و مجبور باشم تا اخر عمر کلسیمم استفاده کنم؟

خودمم منتظرم نوبت بگیرم . ببین سایت بقراط برو بزن نوبت دهی دکتر عباسی میاره. اونجا یک شماره تماس هست ...

مرسی عزیزم .یه سؤال دیگه هم داشتم من تهران پیش دکتر زمان زاده رفتم نمونه برداری نداد با اینکه ندولم ۱۷میلی متر بود فقط ۱۰ روز کورتون داد و بعد گفت ۳ ماه دیگه با ازمایش و سونو دوباره بیا خیلی میترسم دیر بشه یا مشکلی پیش بیاد به نظرت اعتماد کنم به حرفش یا پیش یه دکتر دیگه هم برم البته درتلاشم از دکتر عباسی هم وقت بگیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من کرج نمونه برداری کردم و باتوجه به بزرگی نودل روی تیروئیدم تشخیص دکترا دراوردن تیروئید ...

مرسی عزیزم.من پیش دکتر زمان زاده رفتم فعلا که نمونه برداری نداد با اینکه ندولم ۱۷ میلی متر بود و ۳ماه دیگه گفت با سونو و ازمایش بیا البته ازمایشمم التهاب بالا نشون داد نمیدونم بهش اعتماد کنم یا برم یه دکتر دیگه میترسم دیر بشه نرم تا ۳ماه دیگه

مرسی عزیزم.من پیش دکتر زمان زاده رفتم فعلا که نمونه برداری نداد با اینکه ندولم ۱۷ میلی متر بود و ۳ما ...

نه عزیزم نگران نباش بله گره وقتی بزرگ نباشه و تعداد نباشه ،دکتر نمونه و ....پیشنهاد نمیکنه ،فقط هر 3 کاه یه سونو میدی ببینه بزرگ شده یا تغییر ماهیت داده یا نه ،چرا نگرانی ؟خیلی ها گره دارن و راحت بدون هیچ دارویی حتی فقط ادواری با سونو ازمایش تحت نظر دکترن

نه عزیزم نگران نباش بله گره وقتی بزرگ نباشه و تعداد نباشه ،دکتر نمونه و ....پیشنهاد نمیکنه ،فقط هر 3 ...

ممنون عزیزم خیلی نگران بودم البته الان چند روزه سمت دیگه گردنم باز درد دارم امیدوارم یکی دیگه ازینور نزده باشه