2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70381 بازدید | 532 پست

اما همه پزشک ها میگن اگر گره تیروئید کوچیک تر از 4 سانت باشه ،و مشکل در بلع و تنفس و ظاهر نداشته باشه و طبق سونوهای ادواری تغییر سایز و ماهیت نده مشکل ساز نیست ،اما حتمااااااا نیاز به پیگیری داره ،همون روز عمل من 2 نفر دیگه ام تو بیمارستان با من جراخی شدن که یه  اقا 27 ساله بود که از بچگی گره داشته و یدفعه گره بزرگ شده و تو سونو  و نمونه تغییر ماهیت داده بود،و 1 خانم 44 ساله  که گره بدخیم داشتن و پیگیری نکرده بودن  و متاسفانه زده بود به غدد لنفاوی و تار صوتی شون،در کل به قول دکتر سروش تیروئید رئوفه و درمان داره اما باید پیگیری شه و نباید رهاش کنی

در کل من انقدر خودم و اذیت کردم و  برای نمونه برداری و جراحی  استرس داشتم  که واقعا الان پشیمونم ،امیدوارم همگی درمان سرپایی داشته باشید و هیچوقت کارتون به جراحی نکشه اما اور خدایی نکرده به اونجا رسید مثل من خودتون و اذیت نکنید ،من چون خیلی حساس بودم ،خیلی تحقیق کردم راجب بیمارستان و پزسک جراح و ....اگر کسی اطلاعاتی خواست راجب دستمزد پزشک ها و جراح های معروف تو تهران  و هزینه بیمارستان ها  من در خدمتم ،تند تند سر میزنم  و به کامنت ها جواب میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در کل من انقدر خودم و اذیت کردم و  برای نمونه برداری و جراحی  استرس داشتم  که و ...

عزیز گره شما که فولیکار بود بعد جراحیم جوابش خوشخیم بود?پرکاری تیرویید نداشتید?

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
عزیز گره شما که فولیکار بود بعد جراحیم جوابش خوشخیم بود?پرکاری تیرویید نداشتید?

بله خوش خیم بود ،نه من اصلا مشکل تیروئید نداشتم نه کم کار نه پر کار،کلا گره با کم کاری پرکاری تیروئید در ارتباط نیست،ممکنه کسی مثل من که حتی یکبار مشکل تیروئید نداشته گره داشته باشه

بله خوش خیم بود ،نه من اصلا مشکل تیروئید نداشتم نه کم کار نه پر کار،کلا گره با کم کاری پرکاری تیروئی ...

مادرمنم داره گره نمونه گرف خوشم خیم منتها پرکاری شدیدم داره فعلا قرص میخوره تادوباره آزمایش بده میشه بگید هزینه جراحیتون چقد شد ?

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
مادرمنم داره گره نمونه گرف خوشم خیم منتها پرکاری شدیدم داره فعلا قرص میخوره تادوباره آزمایش بده میشه ...

نگران نباشید خداروشکر که خوش خیم بوده پرکاری ام با دارو قابل درمانه ،برای من حدود 60 میلیون شد ...با هزینه دستمزد پزشک و بیمارستان و . ..البته جدا از ازمایش و هزینه نمونه برداری و ...که قبل از عمل انجام شده بود ففط هزینه جراحی و بیمارستان 60 میلیون ....که تو تهران بعضی پزشک ها جدا از هزینه بیمارستان فقط 70 میلیون دستمزد میگیرن 

سلام می‌دونیدقبل ازیددرمانی چه آزمایشهاوعکسهای بایدگرفت؟

عزیزم اگر گره بدخیم باشه و غدد لنفاوی و درگیر کرده باشه.،بعد از جراحی تیروئید و خارج کردن کل غده تیروئید و گاها غدد لنفاوی اطراف ،اگر جواب پاتولوژی بیاد و خوش خیم نباشه ،و اطراف و درگیر کرده باشه و تو نتیجه پاتولوژی  اثری از توده های بدخیم باشه نیاز به ید درمانیه ،کسی از اطرافیان نیاز به ید درمانی پیدا کرده؟

عزیزم اگر گره بدخیم باشه و غدد لنفاوی و درگیر کرده باشه.،بعد از جراحی تیروئید و خارج کردن کل غده تیر ...

سلام عزیزم ممنون همسرم عمل کرده ودکترجراح گفت بایدیدبگیره فرستاده دکتردیگه ای متخصص پرتو درمانی اون گفت بایدام آرآی وآزمایش خون بدی بعدش معرفی کنم برای یددرمانی میخواستم بدونم قبلش همه رومیفرستن آزمایش وآم آر آی؟ممنون

سلام عزیزم هزینه نمونه برداری چقدره

من 3 اردیبهشت 1403 تو مطب دکتر نمونه برداری انجام دادم یک میلیون و سیصد هزارتومان هزینه نمونه برداری و ،بعد از نمونه برداری نمونه رو بردم ازمایشگاه که یک میلیون و صد و شصت هزارتومان هم آزمایشگاه گرفت

در کل من انقدر خودم و اذیت کردم و برای نمونه برداری و جراحی استرس داشتم که واقعا الان پشیمونم ،ام ...

سلام یه جراح خوب تو تهران یا کرج که زیرمیزی کم بگیره یا اصلا نگیره میشناسی؟ ممنون میشم راهنماییم کنی