2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70384 بازدید | 532 پست
دکتر عباسی رو باید شنبه ها ۹ صبح بری سایت بقراط نوبت بگیری. راس ۹ صبح باید سریع بری وگرنه نوبت ها پ ...

یه سدال دیگم دارم عزیزم میگم که من گره تیروییدم از بیرون کاملا قابل مشاهده هست و زیر دست میاد بازم نیاطه زیر سونو نمونه گرفته بشه ؟؟؟ زیاد بزرگ نیست اندازه ی گردو ولی دقیق روی قسمت بیرونی تیروییدمه 

خداخیرت بده باحرفات آرومم کردی مامان منم آزمایش نشون داده سمیه دل تو دلم نیس الانم تعطیلی بوده نتونس ...

عزیز ندول سمی مادرتون جراحی کردین?پرکاری تیرویید هم دارن?من مادرم ندول داره نمونه گف خوش خیمه ولی پرکاری داره تایه ماه باید قرص بخوره اگه خوب شد پرکاری که هیچی اگه نشدباید اسکن بگیره که نوع پرکاری چیه مثلا گواتر سمیه یا مولتی ندولاره یا یددرمانی یا جراحی باید بشه?خداکنه همین دارو جواب بده..مادرتون چطوره میشه جوابمو بدید عمل کردن گره سمیو?

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی آخه تو سایتش نوشته ساعت ۱۸ نوبت دهی باز میشه همون ساعت دقیقا رفتم بارها می زد نوبت دهی فعال نبود ...

نمیدونم عزیزم‌ من همیشه شنبه صبح ساعت ۹ میرفتم راس ساعت برای نوبت.

میتونید بهشون واتساپ هم پیام بدید فکر کنم همون سایت بغراط نبود؟

سید علی علمداران بود نه اسم دکتر سونوت؟ بین پرستار ۳ و ۵ ساختمان شمس زیر زمین... خوش اخلاقه ؟ دستش س ...

فامیلش که یادم نیست اما میگم‌همون پرستار ۳-۵ یا ۱-۳ بود. دقیقا زیرزمین و کنارش یک سوپرمارکت. خیلی خیلی هم شلوغه. 

بعد اینکه نوبت دهیش خیلی بده قبلا باید راس ساعت فکر کنم ۳ میرفتی نوبت بگیری میدید کلا پره.

و معطلی هم زیاد.

اما کارش توی تشخیص و گرفتن نمونه عالیه دقیقا میدونه از کجا لزوم به گرفتن نمونست.

من دوبار اول نمونه برداریم اصلا درد نداشت و هردو دفعه هم‌خوش خیم بود . این همون اول خودش گفت بدخیمه. بعدم نمونه رو باید از سمت نزدیک تا های صوتی میگرفت و خیلی عمیق بود درد هم داشت . البته بسته به میزان تحمل دردت داره. من که دعاش میکنم دو تادکتر اسم و رسم دار نمونه گرفتن هیچی نزد این متوجه شد.

عکس سونو هم نمیده تشخیص دقیقش رو فقط مینویسه.

بعد اینکه اکثرا یا برای نمونه برداری میرن یا نوزاد هستن.

یه سدال دیگم دارم عزیزم میگم که من گره تیروییدم از بیرون کاملا قابل مشاهده هست و زیر دست میاد بازم ن ...

اونو دیگه دکتر تشخیص میده که نیازه یانه، این که ازبیرون دیده میشه خیلی بهتره چون متوجه میشی نه مثل من که رشدش به سمت داخل بود

سلام دوستان عزیزم منم فردا  صبح عمل دارم خیلی اذیت شدم تو این چند روز بعد از سونو متوجه یه نودل 4 سانتی شدم بعدش نمونه دادم که جواب خوش خیم بود اما گفتن چون بزرگه باید در بیاد فردا صبح بیمارستان نیکان غرب تهران با دکتر سروش جراحی دارم ،حتما بعد عمل میام و تجربه ام و میگم ،دعا کنید برام ،من 33 سالمه و دلم فقط پیش دختر 2 سالمه ،تا حالا 1 شبم ازش دور نبودم ،خیلی سخته برام ،تایپیک هارو که خوندم دلم گرم شد یکم 

یه سدال دیگم دارم عزیزم میگم که من گره تیروییدم از بیرون کاملا قابل مشاهده هست و زیر دست میاد بازم ن ...

دوست عزیز اندازه دقیق ندول اندازه ایه که تو سونوگرافی مشخص میشه ،حتما سونو انجام بدین ،اگر زیر 4 سانته و خوش خیمه  که مشکلی نیست

فامیلش که یادم نیست اما میگم‌همون پرستار ۳-۵ یا ۱-۳ بود. دقیقا زیرزمین و کنارش یک سوپرمارکت. خیلی خی ...

آره همون علمداران هست فامیلیش و الان رفتن ساختمان آوان تو. وکیل آباد من حضوری رفتم برا هفته ی بعد نوبت داد 

سلام دوستان عزیزم منم فردا  صبح عمل دارم خیلی اذیت شدم تو این چند روز بعد از سونو متوجه یه نودل ...

سلام عزیزم آخه خیلی از دکترای خوب میگن عمل زمانی لازمه که یا بدخیم باشه یا فشار بیاره به راه های هواییتون در غیر این صورت نیازی به عمل نیست ای کاش ۶ ماه صبر می‌کردی لااقل بچه ت یه کم بزرگتر بشه وقتی خوش خیمه حالا حتما عمل کردی دیگه میشه بیای از تجربه ت بگی ؟؟،،

دوست عزیز اندازه دقیق ندول اندازه ایه که تو سونوگرافی مشخص میشه ،حتما سونو انجام بدین ،اگر زیر 4 سان ...

برا من حدود ۴ سانت بود و ۱۰ ساله دارمش خوشبختانه هیچ مشکلی برام پیش نیاورده امیدوارم الانم بدخیم نشده باشه و نیازی نباشه بردارم به من دو تا دکتر که فوقشونو از آمریکا و کانادا گرفته بودن گفتن تا بدخیم نباشه و یا فشار نیاره بهتره در نیاری راستی یه سوال مهم شما که تهرانی هیچ وقت نرفتی مرکز تیراد که ببینی میشه بدون عمل با آر اف درمانش کنی ؟؟؟؟؟؟

سلام دوستای عزیزم ببخشید که دیر اومدم ،من 31 اردیبهشت 1403 تو بیمارستان نیکان غرب توسط دکتر سروش نازنین عمل شدم ،روز اول یکم تو بیمارستان اذیت بودم از بابت اینکه نمیتونستم گردنم و به اطراف بچرخونم یا به جز مایعات جیزی دیگه ای بخورم اما کم کم از شب بهتر و بهتر شدم طوری که برای رفتن به سرویس هم نیاز به کمک نداشتم ،طبیعیتا منم مثل باقی دوستان تا 1 هفته احساس خستگی و کشش داشتم تو ناحیه گردنم اما الان بعد از 2 هفته خوبم و کاملا به روال سابقم 

برا من حدود ۴ سانت بود و ۱۰ ساله دارمش خوشبختانه هیچ مشکلی برام پیش نیاورده امیدوارم الانم بدخیم نشد ...

عزیزم من نودل ام 4 سانت بود اما به شدت داشت رشد میکرد طوری که در عرض 1 ماه بیشتر از 4 سانت شده بود و احساس سنگینی داشتم تو ناحیه گردنم ،اول اینکه گره تیروئید نیاز به بررسی  و پیگیری ادواری داره ،یعنی هر 6 ماه باید سونو مجدد بدین تا اندازه و شکل گره تغییر نداشته باشه ،به قول دکتر فنایی وقتی 1 گره بدخیم باشه جوابش نتیجه مشخص تری برای درمان داره ،بودن دوستانی که  مدام سونو میدادن و در عرض 6 ماه گره تغییر سایزو ماهیت داده بو و متاسفانه از خوش خیم به بدخیم  تغییر ماهیت داده بود،اگر درویر گره تیروئید هستین حتما تحت نظر پزشک باشید و هر 6 ماه یا نهایتا 1 سال سونو بدین 

برا من حدود ۴ سانت بود و ۱۰ ساله دارمش خوشبختانه هیچ مشکلی برام پیش نیاورده امیدوارم الانم بدخیم نشد ...

بله من برای  rfهم  تحقیق کردم معمولا برای گره های زیر 2 سانت عملیاتی میشه و همچنین با هزینه های زیاد و اینکه هرکسی که  گره داره حتی در صورت از بین رفتن اون گره توسط rfبازم مستعد  گره تیروئید هست و کسایی مثل من که گره دارن حالا یا خوش خیم یا بد خیم دکتر پیشنهاد عمل جراحی و خارج کردن کل تیروئید و میدن 

و اینکه درسته نمونه برداری از تیروئید حدود 80 درصد بررسی و انجام میده و تشخیص میده که گره از چه نوعی هست اما در ارتباط با نودل های جامد معمولا 100=نیست و بعد از اینکه تیروئید و کامل در میارن  میفرستن پاتولوژی  و جواب 100%و میده 

سلام عزیزم آخه خیلی از دکترای خوب میگن عمل زمانی لازمه که یا بدخیم باشه یا فشار بیاره به راه های هوا ...

گره ای که به سرعت در حال رشده و کمتر از 1 ماه برجسته تر شده بود و احساس سنگینی میکردم تو گلوم ،من 3 تا پزشک رفتم و هر 3 تا گفتن این 1 ماه پیش  4 سانت بوده و الان حتما بزرگتر از 5 سانت شده ،کلا ماهیت گره تیروئیدی که به سرعت در حال رشده و فولیکولاره یعنی جامده ،توی سونو یا نمونه  صد در صد نشخص نمی‌شه ،هر چند در جواب خوش خیم باشه