2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70458 بازدید | 532 پست

آرزوی سلامتی دارم براتون که انقدر صبورانه دلمون و گرم کردید....

من ۵ روزه جراحی کردم کامل تیروییدم و ...

یه لنف سمت راستمم در اوردن...حال عمومی شکر خدا خوبه... ولی همش همون سمت راست خارش گلو دارم که باعث سرفه میشه و درد میگیره موقع اب دهن قورت دادن....

کسی از دوستان داشتید تجربه اش و ؟

آرزوی سلامتی دارم براتون که انقدر صبورانه دلمون و گرم کردید.... من ۵ روزه جراحی کردم کامل تیروییدم ...

این ورم گلو خارش حس اینکه گلو‌چرک‌کرده یا لقمه تو دهن گیر میکنه تا یکی دوماه کاملا طبیعیه اصلا چیز مهمی هم نیست ورم طبیعیه بدنه و روال بدن برای ترمیم خودش. باید صبور باشی عزیزم ممکنه حس خشکی داشته باشی تو دهنت گاهی سوزش گلو و .... همه طبیعی هست و بعضی وقتا هم به خاطر بیهوشی هست و آلرژی . در کل مهم میست که نگران باشی.

فقط فعلا تا یک‌ماهی غذاهای شور خیلی شیرین ، شیرینی آجیل ترشی شوری و ... نخور. اگه خیلی حس خشکی داری از دارپهای گیاهی استفاده کن مثل چهارتخم، نشاسته و .... 

کاملا کاملا طبیعیه. خداروشکر کن بابت سلامت دوبارت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرزوی سلامتی دارم براتون که انقدر صبورانه دلمون و گرم کردید.... من ۵ روزه جراحی کردم کامل تیروییدم ...

وقتی یک عضوی برداشته میشه بدن تا مدتی تصور میکنه اون هست و ممکنه حس ناخوشایندی ایجاد کنه، اما به مرور همه چی طبیعی میشه.

سعی کن ادویه جات کم‌تر بخوری، و نوشیدنی های سر و خیلی گرم هم فعلا نخور. طول میکشه ممکنه صداتم به مرور دچار گرفتگی‌شه گگاهی بیشتر گاهی کمتر، یا خوب‌شه باز دوباره بگیره.

تمام این اتفاقا نشونه تینه که داری خوب میشی و بدنت داره ترمیم میشه همین

وقتی یک عضوی برداشته میشه بدن تا مدتی تصور میکنه اون هست و ممکنه حس ناخوشایندی ایجاد کنه، اما به مرو ...

سلام خوبین منم پسفردا عمل دارم شما چندسال از عملتون میگذره؟ پاراتیروئیدتون کار میکنه؟

عزیز سلام سوال دارم لطفا راهنمایی کن من  مادرم میخواد نمونه گیری کنه بعد میترسم با نمونه گیری اگه خدایی نکرده بدخیم باشه پخش بشه همه جا ..تاجواب نمونم بیاد میخوره به اوایل اسفند ..بعد هم ممکنه دکترا نوبت ندن بگن تابعد عید جراحی کنه....عیدم که تعطیله ..اگه موقع نمونه گیری مادرم دردش بیاد یا پخش بشه یا جراحی لازم بشه دکتر نباشه ووقت نده چکار کنم?برم قبل عید نمونه بده یا کلی بزارم همه چیو بعد عید??اخه مشکلی پیش بیاد هیچ دکتری نیس که موندم سر دوراهی 

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
عزیز سلام سوال دارم لطفا راهنمایی کن من  مادرم میخواد نمونه گیری کنه بعد میترسم با نمونه گیری ا ...

نه عزیزم اصلا این نگرانی ها بی معنیه.

کاری نداره نمونه برداری مشکلی هم ایجاد نمیکنه.

فقط ممکنه بعدش چندروزی گلودرد بشن یا گلوشون ورم کنه اصلا نگرانی ندارع

سلام وقتتون بخیر من ۱۷ سالمه و مادرم دیروز عمل نودل تیرویید کردن به گفته خودشون که از دکتر شنیدن عملشون این بوده که یه توده داشتن کنار تیرویید که داشت بزرگ میشد اولش نیاز به عمل نبود ولی بعد که یک مه پیش رفتن گفتن که باید اون توده برداشته بشه الان دیروز عمل کردن و قراره ان شاء الله امروز مرخص بشن دو تا هم مثل شما لاله دارن پیش گردنشون که قراره بردارن موقع ترخیص فقط میشه راهنماییم کنید بعد عمل که میان خونه چه علائمی دارن ؟ تا چند وقت میتونن سرحال بشن و به کاراشون برسن؟وقتی ترخیص میشن غذا میتونن بخورن؟و اینکه به نظرتون من غذا چی میتونم براشون درست کنم که بتونن بخورن؟مراقبت ۲۴ ساعته لازمه؟🙂💙

در وصل هم ز شوق ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

عزیز سلام سوال دارم لطفا راهنمایی کن من  مادرم میخواد نمونه گیری کنه بعد میترسم با نمونه گیری ا ...

سلام ببخشید دیر پیامتونو دیدم نه بدخیم باشه پخش نمیشه حتما برید نمونه گیری رو انجام بدید، منم بدخیم بود جراحی هم کردم 

سلام وقتتون بخیر من ۱۷ سالمه و مادرم دیروز عمل نودل تیرویید کردن به گفته خودشون که از دکتر شنیدن عمل ...

سر یک هفته میتونن سر پا بشن البته اوایل هم مشکل حرکتی ندارن فقط چیز سنگین برندارن، گردنشونو زیاد بالا نبرن عقب نبرن، من سه روز بعد عملم گردنم و کتفم بشدت درد میکرد که فک کنم خشک شده بود و با ماساژ خوب شدم، بعد ۱۲ روز هم بخیشون جوش میخوره، البته پوست تا پوست فرق داره، مال من چهار سانت بود بعد دو هفته به فعالیت های گذشتم ادامه دادم.. غذا هم تا سه چهار روز نرم بخورن لقمه ای نباشه روزای اول آش باشه بهتره چون من داخل مری موقع عمل لوله گذاشته بودن زخم بود.. کلا نقاحتم اذیت نشدم

سر یک هفته میتونن سر پا بشن البته اوایل هم مشکل حرکتی ندارن فقط چیز سنگین برندارن، گردنشونو زیاد بال ...

دستتون درد نکنه 

ممنونم بابت کمکتون🙂💙

در وصل هم ز شوق ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)