2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70476 بازدید | 532 پست
لطفا نظرتون م بگید  کجا برم

هموطور که گفتن انجام بدید احتمالا مشکلی نداره که ویتامین دادن. ولی اگه نگرانید یک‌پزشک‌دیگه هم با آزمایشتون برید.

معمولا در‌موارد خوش خیم یا حتی کیستی و چیزای دیگه اینجوری‌که اهمیت خاص هم ندارن ازمایش مجدد لازمه و‌چکاپ هر چند وقتی نگرانی نداره

کل تیروئید رو‌ برداشتن؟ اگه کامل برداشتن یا حتی نصفه و از عملت زیاد نگذشته و قرص تیروئید هم نمیخوری ...

آره عزیزم کلش رو برداشتن ولی الان دو ماه از عمل میگذره pth که همون هورمون جذب کلسیم هست رو ۴ بود .دکترم گفت تا الان باید کار می‌کرده حتما پاراتیروییدتو کامل برداشته ولی ما چند ماه دیگه هم صبر میکنیم دوباره ازمایش بده .خیلی میترسم برداشته باشه یا کار نکنه .تا آخر عمر باید کلسیم بخورم .احساس تنگی نفس دارم که فکر میکنم از همین موضوع باشه.

حتی بعضی غذا ها مثل ماهی میگو موز لبنیات فست فود نمیتونم بخورم نفسم بدتر میشه .

شما تا چند وقت طول کشید کلسیم قطع کنه ؟

شما هم کلش رو برداشتی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هموطور که گفتن انجام بدید احتمالا مشکلی نداره که ویتامین دادن. ولی اگه نگرانید یک‌پزشک‌دیگه هم با آز ...

سلام عزیزم لطفاااااا درخواست دوستیمو قبول کنید یه سوال در مورد پاپیلاری دارم منم تازه عمل شدم و کسی نیست سوالمو بپرسم🙏🏻✨

آره عزیزم کلش رو برداشتن ولی الان دو ماه از عمل میگذره pth که همون هورمون جذب کلسیم هست رو ۴ بود .دک ...

انشاالله که حل شه گاهی از شک ممکنه باشه اما اگه کامل بردااشته باشن حتما باید قرض کلسیوم بخوری. و البته نترس بدن کم کم حتی با قرص عادت می‌کنه و سازگار میشه 

انشاالله که حل شه گاهی از شک ممکنه باشه اما اگه کامل بردااشته باشن حتما باید قرض کلسیوم بخوری. و الب ...

سلام عزیزم ، منم قراره جراحی بشم ، از بعد عمل یکم میترسم که باید مدام قرص بخورم ، با این قرص واقعا آدم همه چیش نرمال میشه ؟, یعنی هیچ مشکلی پیش نمیاره ، شما که تجربه دارید الان مشکلی ندارید و مثل قبل هستید ، قاعدگی رو بهم نمیریزه ، یائسگی زودرس و از این مدل مسایل هورمونی ایجاد نمیکنه 

سلام عزیزم ، منم قراره جراحی بشم ، از بعد عمل یکم میترسم که باید مدام قرص بخورم ، با این قرص واقعا آ ...

سلام عزیزم. من دیگه ۳ سال تقریبا شده عمل کردم.

بعد عمل خوب همیشه باید قرص بخوری ولی هیچ تاثیری روی زندگیت نداره. همه چی میشه مثل قبل ، نه عادت ماهیانت مشکل میخوره نه بدنت نه برای بارداری و شیردهی مشکل داری. اصلا انگار نه انگارعملی داشتی. فقط باید مرتب قرصتو بخوری و سر ساعت، بهتره صبح زود باشه و حتما تا یک ساعت چیزی نخوری منظورم غذاهست و قرصای ویتامین و‌مکمل و خصوصا هرچیزی که کلسیوم داره با فاصله ۳ ساعت از قرصت. همین

سلام عزیزم. من دیگه ۳ سال تقریبا شده عمل کردم. بعد عمل خوب همیشه باید قرص بخوری ولی هیچ تاثیری روی ...

مرسی عزیزم که جواب دادید، فقط اینکه شما مشکل کلسیم ندارید ؟ پاراتیروییدتون کار می‌کنه ؟ چه مدت قرص کلسیم خوردید تا دوباره پاراتیروئید نرمال بشه ؟

عزیز هر ندولی که سالید وکلسیفیه وسفت باشه یعنی سرطانیه??

نه اصلا نمیشه گفت. اما گاهی همونم جراحی میکنن تا خاطر جمع باشی. باید برای این‌چیزا نمونه برداری بشه.

میگم چون نبود خود تیرویید به تنهایی اصلا مشکلی برای بدن ایجاد نمیکنه.