2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70493 بازدید | 532 پست
عزیزم شما لووتیروکسین ایرانی مصرف میکنید ؟براتون عوارض نداشته ؟ من خیلی تنگی نفس دارم ایرانی مصرف م ...

سلام عزیزم. آره باتوجه به اینکه زمان عمل من تحریم و ... زیاد بود و‌کمبود دارو ،پزشکم توصیه اکید کرد ایرانی مصرف کنم گفت خارجی پیدا نشه و بدنم عادت کنه به مشکل میخورم.

اگه از عملت تازه گذشته ممکنه از عوارض بیهوشی باشه ،وگرنهه حتما با پرشکت مشورت کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. آره باتوجه به اینکه زمان عمل من تحریم و ... زیاد بود و‌کمبود دارو ،پزشکم توصیه اکید کرد ...

شما الان هیچ مشکلی ندارید ؟

تنگی نفس .تهوع .تپش قلب .افسردگی .بی اشتهایی.بیخوابی.عصبی شدن. شل شدن زبان انگار نمیتونی خیلی سفت و با صدای بلند حرف بزنی .

من اینا رو دارم ۴۰ روزه عمل کردم 

سلام عزیزم. آره باتوجه به اینکه زمان عمل من تحریم و ... زیاد بود و‌کمبود دارو ،پزشکم توصیه اکید کرد ...

سلام من جدیدا همسرم در سمت راست گردنش برامدگی دیده 

کدوم دکتر بریم در موردش هیچی نمیدونم فقط دارم میمیرم از نگرانی 

رفتیم دکتر آدینه پور و در مطب با سرنگ تخلیه کرد ولی هنوز برآمده ست 

کجا بریم 

سلام .من پرستار هستم .سرطان های تیرویید بیشترش صد در صد درمان پذیر هستند و اصلاااااا جای نگرانی برای ...

یک دکتر عالی تو مشهد 

همسرم ندول یا گره داره واقعا هیچ اطلاعاتی نداریم و خیلی نگرانم 

شما الان هیچ مشکلی ندارید ؟ تنگی نفس .تهوع .تپش قلب .افسردگی .بی اشتهایی.بیخوابی.عصبی شدن. شل شدن ز ...

نه عزیزم.قرص تیروئید چقدر میخورید؟ ایرانی یا خارجی روزی‌چندتا؟ آزمایش دادید برای خود تیروئید؟! با این چیزا بیشتر علائم‌کم‌کاری تیروییده. 

اصلا نگران نباش خوب میشی

یک دکتر عالی تو مشهد  همسرم ندول یا گره داره واقعا هیچ اطلاعاتی نداریم و خیلی نگرانم

دکتر محمدعباسی دکتر غدد هستن که من پیششون میرم. عالی هستن.

و اگه جراح مدنظرتونه دکتر صدری زاده فوق تخصص توراکس که جراح منم بودن. هردو عالی ان

نه عزیزم.قرص تیروئید چقدر میخورید؟ ایرانی یا خارجی روزی‌چندتا؟ آزمایش دادید برای خود تیروئید؟! با ای ...

توجه دکتر بیشتر روی کلسیم بوده هنوز تیرویید ازمایش ندادم گفت زوده. نسبت به وزنم روزی یکی سه روز آخر هفته یک و نیم. ایرانی

نه عزیزم.قرص تیروئید چقدر میخورید؟ ایرانی یا خارجی روزی‌چندتا؟ آزمایش دادید برای خود تیروئید؟! با ای ...

سلام

من مشکلی ندارم بیست روز پیش همسرم در سمت راست زیر گلو برامدگی دید و سونو و ازمایش انجام دا.در

اصلانم شناختی نداشته وبدونی که من بفهمم رفته دکتر آدینه پور ….

خلاصه وقتی به من گفت که مجبور شدیم بریم تو مطب با سرنگ تخلیه کنن مدادن ازمایش 

ولی هنوز برآمده هستش و قرص هم فقط ویتامین داده 

ولی خاطرم جمع نیست و کاملا نگرانم‌ 

دکتر زهره موسوی تعطیل هستن که موفق نشدم 

دکتر مرتضی تقوی که این هفته موفق بشم برم پیششون 

ولی خدا میدونه چقد نگرانم 

تو ازمایش بیشتر اسم گره و نودل بود دیگه تا تخلیه بشه نمیدونم 

توجه دکتر بیشتر روی کلسیم بوده هنوز تیرویید ازمایش ندادم گفت زوده. نسبت به وزنم روزی یکی سه روز آخر ...

کل تیروئید رو‌ برداشتن؟ اگه کامل برداشتن یا حتی نصفه و از عملت زیاد نگذشته و قرص تیروئید هم نمیخوری همه اینا کاملا طبیعیه . بعضی پزشکا میگن تا آزمایش اول که نشون بده ید لازمی یا نه قرص نخوری ولی یکی‌مثل دختر خودم از اول قرص رو‌تجویز‌ کرد. حتی توی بیمارستان بهم قرص تیرویید دادن.

کلسیوم خیلی مهمه این اوایل خیلی ،کامل و مرتب قرصاتو مصرف کن

سلام من مشکلی ندارم بیست روز پیش همسرم در سمت راست زیر گلو برامدگی دید و سونو و ازمایش انجام دا.در ...

انشاالله که مشکلی نیست نگران نباشید،اون احتمالا نمونه گیری فقط بوده نه تحلیه، با سرنگ نمونه میگیرن میدن آزمایش. حتما دکتر خوبی برید 

انشاالله که مشکلی نیست نگران نباشید،اون احتمالا نمونه گیری فقط بوده نه تحلیه، با سرنگ نمونه میگیرن م ...

میدونید ازمایش هم داد جوابشم بردیم پیشش ولی فقط یک قرص ویتامین کمپلت داد و گفت سه ماه دیگه بباین چکاب