سلام به همه نی نی سایتی های عزیز. چند روز پیش عمل پاپیلاری تیروئید انجام دادم و باتوجه به اینکه تاپیکای دوستای عزیز و راهنمایی هاشون خیلی به من کمک کرد و آرامش خاطر داد تصمیم گرفتم تجربه خودم رو اینجا بزارم شاید به دوستای عزیزی که خدایی نکرده مشکل مشابه براشون پیش اومده کمکی کنه. امیدوارم همه سالم و سلامت باشن. و ممنون میشم تجربه هاتون رو برای کمک به امثال من بزارید
فقط قبل نمونه برداری هیچ علایم درد و تنگی نفس یا گرفتگی صدا نداشت اما الان شبا تنگی نفس میگیره و موق ...
اینجور که از عکسی که فرستادید معلومه اصلا چیز خاصی نیست عمده مشکل سایز ندول هست که مسلما باعث درد و گرفتگی داخل گردن هست. در شرایط خاص اگه واقعا احساس آزار و درد داشته باشی و گرفتگی شدید عمل جراحی انجام میشه ولی مواردی هم بوده به مرور بهتر شه . خصوصا اگه نمونه برداری و سونو انجام دادن همون فشار تا چند وقتی درد بیشتر و ورم ایجاد میکنه. ندولهایی که سایزشون زیادبزرگ میشه بی خطرن معمولا و همون کیستن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدا رو شکر بهتر شدید. شنیدم از دوستی یکم بعد هم باز یکمصداشون گرفته و مجدد کامل خوب شده. در جریان باشید اگه یک زمانی مجدد گرفتگی پیش اومد کاملا موقته.
الهی همیشه سالم باشی عزیزم و زندگیت پر از خوشبختی و اتفاقای خوب ❤️