2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70468 بازدید | 532 پست
ببین عزیزم دوران نقاهت به این که میزان تحملت چقدر باشه بستگی داره بعضیا خیلی حساسن. بستری بیمارستان ...

ممنون عزیزم

بعد تو اون دو سه روزی ک بستری هستش همراه ۲۴ ساعته باید باشه کنارش یا نه چطوریاس چه مدت باید همراه باشه کنارش

ممنون عزیزم بعد تو اون دو سه روزی ک بستری هستش همراه ۲۴ ساعته باید باشه کنارش یا نه چطوریاس چه مدت ...

داشتن همراه که واجبه چون اون سه روز یا دو روز درن بهت وصله همون لوله هایی که خونابه رو تخلیه میکنه برای همون و البته یکم به خاطر ضعف بعد عمل بدن سسته. من روز اول کلا درازکش بودم البته هیچ درد و ناراحتی نداشتم روز دوم هم براس دستشویی و ... خودم بدون کمک آروم از تخت پایین میومدم. به نظرم همون روز اول واجبه بعدم جای درستی باشی پرستارا دائم سر میزنن. روز مرخصی که کاملا سرحال خودم بلند شدم لباس پوشیدم و بدون کمک و راحت حرکت میکردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام استارتر جان 

مرسی از تاپیک خوبت 

من یکی دوساله یکی از لنف های گردنم بزرک شده بود دکترم میگفت چیزی نیس

همه ازمایش های تیرویید ‌سی تی اسکن و سونو هم تیروییدو سالم اعلام کرد

امسال رسید ب نزدیک دوسانت دکترم گفت در بیارن بفرستن ازمایشگاه 

حالا جوابش اونده زده پاپیلاری تیرویید کارسینوما

چیکار کنم خیلی نگرانم 😔

تو معجزه ای برای من....
سلام استارتر جان  مرسی از تاپیک خوبت  من یکی دوساله یکی از لنف های گردنم بزرک شده بود دک ...

هیچی با یک عمل ساده تیروئید برداشته میشه هیچ اتفاقی هم نمیفته از قبلم سالم تری . فقط صبحا دیگه باید قرص تیروئید بخوری و تموم سختیش همینه. تمام

سلام استارتر جان  مرسی از تاپیک خوبت  من یکی دوساله یکی از لنف های گردنم بزرک شده بود دک ...

تازه اگه کامل برداشته شده باشه که دیگه نگرانی عمل هم نداره. شما با عمل برداشتید توده رو یا نمونه بداری صرفا؟

تازه اگه کامل برداشته شده باشه که دیگه نگرانی عمل هم نداره. شما با عمل برداشتید توده رو یا نمونه بدا ...

نه فقط توده گردنمو برداشتن ازمایشگاه فرستادن 

خیلی برام عجیبه

جطور تو سونو گفت تیروییدم سالمه اما توده ی گردنم جواب پاتولوژیش پاپیلاری زده 

تو معجزه ای برای من....
نه فقط توده گردنمو برداشتن ازمایشگاه فرستادن  خیلی برام عجیبه  جطور تو سونو گفت تیروییدم ...

ببین عزیزن نمونه بردار باید خیلی حرفه ای باشه منم توی دوتا نمونه برداری اولم تشخیص ندادن و سومی رو حایی رفتن تخصصش نمونه برداری بود و سونو مخصوص نمونه برداری. اون هم تشخیص داد باید از یک قسمت دیگه نمونه برداری بشه. به هرحال نگران نباش 

ببین عزیزن نمونه بردار باید خیلی حرفه ای باشه منم توی دوتا نمونه برداری اولم تشخیص ندادن و سومی رو ح ...

عزیزم قراره من ۱۹ اسفند عمل بشم 

دکترم دکتر شیرزاد نصیریه

گفت غدد لنفاوی‌هم باید برداشته بشه و ید درمانی هم نیازه

به نظرت تا روز عید چطوریه حال عمومیم؟ میخوام خودمو از الان براش اماده کنم جا نخورم 

تو معجزه ای برای من....
عزیزم قراره من ۱۹ اسفند عمل بشم  دکترم دکتر شیرزاد نصیریه گفت غدد لنفاوی‌هم باید برداشته بشه ...

ببین عزیزم بستگی به توان جسمانی خودت داره. در حالت داشتن یک بدن سالم و روحیه خوب یک هفته ای کامل سرحال و سرپایی . فقط تکون دادن سر کامل به بالا و پایین رو تا یک ماه راعات کن. از بابت ید درمانی هم نگران نباش من از کسایی که انجام داده بودم پرسیدم (چون دکتر گفت احتمالا یک جلسه باید انجام بدم) گفتن اصلا چیز هاصی نداشته فقط گفتن 24 ساعت نزدیک خانم های باردار و بچه کوچیک نشن. میگفتن کاملا سرحال بودن روز بعدش

عزیزم قراره من ۱۹ اسفند عمل بشم  دکترم دکتر شیرزاد نصیریه گفت غدد لنفاوی‌هم باید برداشته بشه ...

انتخاب یک دکتر خوب نصف راه رو تضمین میکنه. انشاالله که یک عمل عالی داشته باشی اصلا نگران نباش. من مشکل حاد تنفسی دارم و یک آسم خیلی شدید با اینکه پیش بینی کرده بودن بعد عملم با توجه به سرفه های شدید و حملات آسمی که ممکنه پیش بیاد تحت مراقبت کامل باشم روز مرخصی اینقدر سرحال بودم تا گفتن ترخیص خودم سریع رفتم لباس پوشیدم فقط سختیش همین بود که بابت اینکه جمله آسم ممکن بود پیش بیاد برام و خوب فشار روی گلو بیاد کم تحرک تر باید میبودم. یادمه دقیقا دو سه هفته بعد عملم خودم تنها رفتم بازار خرید عید :) اصلا نگران نباش مهم روحیست و اینکه بدونی چیز خاصی نیست

انتخاب یک دکتر خوب نصف راه رو تضمین میکنه. انشاالله که یک عمل عالی داشته باشی اصلا نگران نباش. من مش ...

خداروشکر 

ممنونم عزیزم 😘😘دلم گرم شد 

الهی منم بدنم قوی باشه زود سرپا بشم ❤️❤️

تو معجزه ای برای من....