2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70404 بازدید | 532 پست
سلام عزیز ببخشید منم مشکل شما رو داشتم ۶ساله جراحی کردم  از اول بیماریم پیش دکتر رضوانفر اراک ...

نه پاراتیروئیدم هست فقط قرص تیروئید صبح ناشتا میخورم. خداروشکر هیچ مشکلی ندارم. انتخاب یک دکتر غدد خوب خیلی مهمه 

سلام  دوست عزیز خواهر من هم چند روز عمل پاپیلاری انجام داده و الان دچار لکنت شده  خیلی ن ...

من شنیدم در اثر کم کاری تیروئید ممکنه لکنت زبان پیش بیاد قرصاشون رو بعد عمل میخورن مرتب؟ احتمال داره مربوط به همین باشه و کم کم حل شه.

حتما بگید صبح ناشتا قرصش رو بخوره تا یک ساعت هم هیچی نخوره. شیر و هر قرص ویتامین و کلا هر قرصی خصوصا کلسیوم رو تا سه ساعت بعد قرصش نخوره چون اثر قرص رو خنثی میکنن. بزام مراجعه به دکتر بهترین راه حله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نه عزیزم خداروشکر نیاز نبود و دکتر هم همون اول گفت اگه نیاز باشه هم اصلا جای نگرانی نداره که بخ ...

سلام میشه خواهش کنم درخواست دوستی منو قبول کنید چون در مورد جراحی تیرویید ازتون سوال دارم و فقط ب خاطر همین وارد نی نی سایت شدم 

سلام عزیزم حالتون خوبه؟ خواهر من دیروز سونو انجام داده مشخص شده که ندول تیرویید با اکوژن کلسیفه به اندازه شش در چهار میلیمتر داره. خیلی حالم بده و نگرانشم باید نمونه برداری انجام بده .تو سونو نوشته احتمال بدخیمی .آیا امیدی به بهبودی کاملش هست؟ شما کامل خوب شدین خداروشکر؟

سلام عزیزم حالتون خوبه؟ خواهر من دیروز سونو انجام داده مشخص شده که ندول تیرویید با اکوژن کلسیفه به ا ...

سلام عزیزم انشاالله که خوش خیم باشه.

حتی اگه بدخیم باشه اصلا جای نگرانی نیست با یک عمل ساده و برداشتن تیروئید مشکل حل میشه فقط باید قرص تیروئید همیشه مصرف کرد.

خداروشکر خیلی خوب و عالی ام اصلا سر سوزن تاثیری نبود تیروئید روز زندگیم نداره و‌نخواهد داشت.

حتی بدترین حالت که یددرمانی و ... لازم باشه اونم مشکلی نداره مثل یک دوره درمانی هست و بعدش کاملا خوب و سرحالی مثل قبل.

نه پاراتیروئیدم هست فقط قرص تیروئید صبح ناشتا میخورم. خداروشکر هیچ مشکلی ندارم. انتخاب یک دکتر غدد خ ...

عزیزم هستی؟؟

منم دیروز فهمیدم نودل دارم اگ آنلاین شدی میشه کامنت بذاری تا عکس سونوم رو بفرسم برات بی زحمت

عزیزم هستی؟؟ منم دیروز فهمیدم نودل دارم اگ آنلاین شدی میشه کامنت بذاری تا عکس سونوم رو بفرسم برات ب ...

هستم عزیزم. توی سونو اندازه و احتمال اینکه از چه نوع باشه رو میزنن

هستم عزیزم. توی سونو اندازه و احتمال اینکه از چه نوع باشه رو میزنن

برا من نوشته نودل هیپراکو بصورت کیستیک ب ابعاد ۲۳ میلی متر در لوب راست..دکتر گف چیزی نیس..من پا فشاری ب نمونه برداری کردم

برا من نوشته نودل هیپراکو بصورت کیستیک ب ابعاد ۲۳ میلی متر در لوب راست..دکتر گف چیزی نیس..من پا فشار ...

نه دیگه کیستیک که هست معمولا نودل خوش خیمه کاری نداره به کارت یا عملکرد تیروئیدت مگر اینکه خیلی بزرگ شه که مشکل بلع تنفس یا صدا پیدا کنی که با توجه به اینکه خیلی دیر رشده پیش نمیاد

آزمایش ربطی به توده تیروئیدی نداره البته کار خوبی کردی نمونه برداری کردی دیگه خاطرت جمع میشه

سلام دوست عزیز ببخشید که مزاحم شدم. اول اینکه ممنون بابت وقتی که برای تک به تک پیام دوستان گذاشتین و جواب دادین چندساله. منم مادرم دیروز سونو دادن و چندتا مورد دیده شده و دکتر گفته نمونه برداری انجام بشه خواستم بدونم نمونه برداری توی ازمایشگاه انجام میشه یا رادیولوژی ها؟