2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70379 بازدید | 532 پست
سنوگرافی معمولا مشخص میکنه درجه بدخیمی رو اما دقیق تر با نمونه برداری انجام میشه. 

سلام عزیزم اول ازهمه برات ارزوی سلامتی میکنم بخاطر قلب بزرگت که جواب تک تک ریپلای هارو باحوصله دادی من همرو خوندم نمیدونی چقدر از حرفات ارامش گرفتم از یه ادم غریبه اینهمه حس خوب بمن اومد .من هم سالهاست درگیر تیروییدم و همیشه هورمونام کاملا نرمال بود ولی پزشکا میگفتن باید لوو بخوری چون شکل تیروییدت بزرگه و من اصلا فکرنمیکردم روزی انقد. حاد بشه که کارم به عمل بکشه.دوماه پیش کرونا گرفتم اتفاقی توو روز سوم کرونام حس کردم چقدر سمت راست تیروییدم بزرگتر شده و چون هر۶ماه و حتی زودتر چکاپ خون میدادم فکرمیکردم با نرمال بودنه هورمونا همه جی تحت کنترله .تا اینکه پریروز دکتر معاینه کرد و گفت خیلی بزرگ شده و اینش به کنار حالت سفت داره حتما سونو بده .توو سونو چون انگلیسی بود دقیق متوجه نشدم فقط خوندم که حجم اس از حالت نرمال بزرگتره و بهتره نمونه برداری بشه یا ۶ماه دارو بگیره دوباره چک شه.دکترم گفت ترجیحم نمونه برداریه نمیخام روزه شک دار بگیرم .امروز نمونه برداری شدم الان که ۱۰ساعت گذشته گلوم و جای سوزنها خیلی ورم کرده ایا طبیعیه؟ 

جواب پاتولوژی ۱۰روز دیگه میاد من از دیشب خیلی گریه کردم و دلم برای دختر دوساله ام میسوزه که اسیر من نشه . من طی کرونا و بستری شدنه همسرم خیلی خیلی غصه خوردم و ادم استرسی هستم همش حس میکنم خودم با دست خودم غده رو بدخیم کردم حرفای شما کمی ارومم کرد 

این تورم بعد نمونه برداری طبیعیه عزیزم؟

سلام عزیزم اول ازهمه برات ارزوی سلامتی میکنم بخاطر قلب بزرگت که جواب تک تک ریپلای هارو باحوصله دادی ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش من سه بار نمونه برداری کردم هر سه دفعه محل توده متورم تر شده و درد داشته و احساس خفگی کمی داشتم تا چند روزی هم ادامه داشت. خصوصا نمونه برداری آخر که از بخش عمیق تری نمونه گرفته شد بستگی به بدنت این ورم چند روز شاید خیلی حساس باشی طولانی تر و یکم درد کاملا طبیعیه.

اصلا هم نگران نباشید.

من خداروشکر الان که ۹ ماه از عملم‌میگذره کاملا حالم خوبه و عالی هیچ فرقی با قبل عمل ندارم هیچ مسئله مهمی نیست که بخواید ذهنتونو درگیر کنید تازه قرص تیروئید هم ایرانی میخورم خیلی هم حالم عالیه.

اصلا نگران نباش سر سوزن هم نگرانی نداره حتی لازم به عمل باشه. سختیش فقط اینه سرتو خیلی نمیتونی تکون بدی یک مدتی همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اصلا نگران نباش من سه بار نمونه برداری کردم هر سه دفعه محل توده متورم تر شده و درد داشته ...

سلام ممنون‌که جواب دادی حقیقتش امروز سوزش قفسه سینه دارم یعنی از دوماه پیش که کرونا گرفتم گاهی میومد و میرفت ولی الان کاملا حسش میکنم نگران شدم نکنه اصلا از کرونا مبوده و از همین ندول  بوده این سوزشه قفسه ی سینه ام . همش افکار منفی سراغم میاد نکنه اگر بدخیم باشه متاستاز کرده باشه .ده روز دیگه جواب ازمایشم حاضر میشه.   راستی دکترم قبل نمونه برداری میگفت نگرانه سفتیشم تا بزرگیش برای ۱.۶ در ۲.۳ هستش .موقع نمونه برداریم سه بار سوزن زد تا خون وارد سرنگ بشه یعنی از سفتی خون وارد نمیشد😭 شما هم اینطوری بودین؟

ای بابا چرا بیخود نگران میکنی خودتو. تیروئید در یدت ین وضعیت سرطان هم باشه به شرطی به موقع دنبال درکان باشی کاملا بی خطره. مشکلت یه نظرم ازاسترسه.

باور کن من تا وقت عمل‌گرفتن خودم تنها رفتن و فقط به خواهرم گفتم مادرم هنوز فکر می‌کنه یک توده ساده بوده.

اصلانگران نباش. 

توده منم کاملا سفت بود و البته بیشتربه سمت داخل و تارهای صوتی. 

عزیزم اینقدر علم‌پیشرفت کرده اصلا این افکار مسخرست

سلام استارتر عزیز. ممنون بابت راهنماییت. میخواستم بدونم از دکتر صدری زاده راضی بودین؟ 

سلام عزیزم ایشون بی نظیرن. فوق العاده هستن و هرکسی با ایشون عمل کرده بی نهایت راضی بوده.

هر زمان هم بعد عمل لازم داشته باشی زنگ بزنی با حوصله و وقت کامل جوابتو میده و راهنمایی میکنه

ممکنه یک توده تا یک حدی رشد کنه بعد رشدش متوقف شه اما اگه مرتب رشد داشته باشه و البته خوش خیم باشه ف ...

سلام عزیزم 

شما تو سونوتون نوشته بود سالید ایزواکو با واسکولاریته پریفری؟ من با این مشخصات ندول دو سانتی دارم 😢 جواب پاتولوژیم فرداست

سلام عزیزم حالتون چطوره؟ همچنان ید نیاز نشده؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
سلام عزیزم حالتون چطوره؟ همچنان ید نیاز نشده؟

سلام نه عزیزم خداروشکر نیاز نبود و دکتر هم همون اول گفت اگه نیاز باشه هم اصلا جای نگرانی نداره که بخواد تاثیری روی آینده مثلا بارداری و ... داشته باشه ولی خوب تا الان که یکسال و دوماه شده تقریبا هر سه ماه سونو و آزمایش میدم که چک بشه رشد مجدد نداشته باشه. ویزیت قبلی دکتر گفت 90 درصد دیگه برنمیگرده و خیالم راحت باشه . البته یک آزمایش مجدد هم این ماه باید بدم و دیگه میشه ازمایش سالانه

سلام نه عزیزم خداروشکر نیاز نبود و دکتر هم همون اول گفت اگه نیاز باشه هم اصلا جای نگرانی نداره که بخ ...

خدا رو شکرررررر الحمد لله ایشالا تموم شده کلا

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

سلام عزیزم،بابت عملت خواستم بپرسم.الان همیشه قرص مصرف میکنی؟نرمال شده؟دوزش کم و زیاد میکنه یا نه؟من فکر اینکه تا آخر عمر پزشک غدد برم و چک کنم اذیتم میکنه

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

ممنونم بخاطر تاپیکی که زدی...خیلی ارومتر شدم.خواهرم فردا عمل داره ب شدت نگرانش بودم.خودمم مثل خواهرمم فقط قرص مصرف میکنم دو سه سالیه پیگیرش نشدم.میخوام برم سونو و نمونه گیری پیگیرش باشم.ب شدت اعصابم بهم ریخته بود 

تاپیک شما ارومم کرد.

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه