2777
2789

آره

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بله

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5894841&slug=معجزه-من-در-کنکور&postId=176588508

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

نه بابا اصن امکان نداره مزشکی زمان ما ک ۶۰ هزار نفر شرکت کننده تجربی بود هم امکان نداشت چ برسه ب الان یارو خودشو تو خونه کشته انقد خونده تو یه سال تو سه ماه چه جوری با هنچین ادمی میخای رقابت کنی ک خیلیم زیادن 

ببین کسی که نخونده دیگه بخون نمیشه مگر این که یه تغییر اساسی بده من فرد دیدم که توی ۴ ماه پزشکی اورده ولی محدود هستن این افراد کسی که بی دلیل ۸ ماه رو از دست داده بقیش هم از دست میده 

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤
خب میشه بگید کی و چجوری ک و چی قبول شد و رشته چی بود .

لینک تاپیکشو گذاشتم بالاتر