سلام به همگی خانم های محترم من چند ماهی میشه که با یک دختر خانم آشنا شدم . ایشون دختری هست از خانواده ای مذهبی و من خانواده ای غیرمذهبی دارم. اگرچه این مورد بین ما حل شده است اما مسئله اساسی این هست که صرف نظر از شروطی مثل داشتن ماشین و خانه و عروسی مدنظرش و ... که من پذیرفتم. میگوید دوست دارد به تعداد سال تولدش سکه به عنوان مهریه را قبول کنم. من شخصا دوست دارم دینی به عنوان مهریه گردنم نباشه و این رو هم بارها به ایشون گفتم.اما میگوید اگر کسی رو دوست داشته باشی همه چیز رو قبول میکنی و سر همین آشناییمون قطع شد چند بار و من هر بار پیشقدم شدم که آشنایی مون ادامه پیدا کنه اما در نهایت با پافشاری ایشون بر مهریه و گفتن اینکه برو هر وقت قبول کردی برگرد کلا کات کردیم.از طرفی دختر شایسته ای هست گرچه برخی اختلاف سلیقه ها داریم که اون هم به این نتیجه رسیدم هیچوقت نمیشه کسی رو پیدا کرد که کاملا باهات ok باشه بزرپترین مشکل همین مهریه سنگینی هست که گذاشته. بنظر شما چکار کنم؟ از طرفی ازش دلگیرم که چرا این شرط و گذاشته و پافشاری میکنه در صورتی که در ابتدا گفته بودم که مهریه سنگین رو قبول نمیکنم از طرفی احساس میکنم که تو این شرایط دختر خوب کمه