2777
2789
تند تند هم شیر میخوره اسهالش قطع شده ولی تب لعنتی داره چکار کنم
سلام.حتما ببردکترمبادا تشنج کنه که حداقل باید 10سال قرص بخوره اونم سروقتش.گرفتارمیشین هم خودتون هم دخترتون. درضمن به لیمو بخرین ازعطاری هرروز یاحداقل 2روز 1.2استکان بخورین ضدتشنج هستش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله 100درصدضدتشنج هستش وارامش بخش اعصاب فوق العاده .متخصص طب سنتی به مادرم تجویز کرده.عزیزان مادرمن8سال پیش تشنج کرده بردیم متخصص مغزواعصاب هر3ماه میبریم برای چک وتحت نظرهستش خداروشکردیگه تشنج نکرده اما باعث شده مادرم کم خونی بگیره بخاطر داروهایی که هرروز باید سروقت مشخص بخوره.بردیم دکتر وبعدازکلی ازمایش گفت بخاطر مصرف داروهای ضدتشنج کم خون شده اما داروهای ضدتشنج رونباید قط کنه واحتمالا تا2سال دیگه هم باید بخوره.بردییم پیش دکتر متخصص طب سنتی حاذق 1برنامه داروییگیاهی مفصل داده کنار داروهای شیمیایی ضدتشنجش بایدمصرف کنهبه مدتچندماه تاانشالله کم خونیش رفع بشه.تواین داروها به لیمو هم هست بمدت3هفته باید هرروز3استکان باید دم کنه بخوره گفت ضدتشنج هستش.گفتن بعدهاهم بایدبا فاصله چندروز1بار دم کنه بخوره.درضمن گفتن هرانسانی به لیموباید بخوره .کیلویی120هزارتومنه خیلی باارزشه.شماهرماه10هزارتومن خریدکنی کافیه