2777
2789
همه اونایی ک‌ماکرویو دارن میدونن ک فقط برای غذا گرم کردنه دیگ هیچ مصرفی نداره نع پیتزا میتونن درس کن ...

یعنی‌ماکروویوغذارونمپیزه‌فقط‌گرم‌میکنه؟

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خوبه ولی اگه گازت فر داره نیازی نیست 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
همه اونایی ک‌ماکرویو دارن میدونن ک فقط برای غذا گرم کردنه دیگ هیچ مصرفی نداره نع پیتزا میتونن درس کن ...

اخه تسترم خوب نیس

خیلی زود بدنش داغ میکنه

نون توش خشک میشه

کیک یا نمیپزه یا میسوزه

من خودم به شخصه،تستر دوس ندارم

خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁
من همیشه درست میکنم خیلی هم خوب میشه با مایکروویو

البته بعضیا ب تستر میگن ماکرویو  فک کنم اون ماکروفر ک کاربرد نداره و با اشعس 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

اره ماشاءالله عالیه من سه ساله دارم وراضی ام تاحالاهزاربارم کیک پختم توش از کیک ساده وصبحانه وعصرونه گرفته تااااا کیک اسفنجی وتولدی،،اتفاقامن همین دیشبم کیک اسفنجی توش پختم وبعد فیلینگ گذاری خامه کشی کردم عالی میشه😊تازه من کلوچه ونون خامه ایی ورولت و نون رول‌دارچینی ایناهم پختم‌باهاش

خدایا شکرت شکرت شکرت
اخه تسترم خوب نیس خیلی زود بدنش داغ میکنه نون توش خشک میشه کیک یا نمیپزه یا میسوزه من خودم به شخ ...

واه.پس‌چرامال‌من‌اینجورنمیشن.همه‌چیزعالی‌درست‌میکنه

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁

من تستر دارم.عالی میشه کیک.حتی شیرینی.ولی تو ماکروفر بعضی کیک شیرینی ها نمیشه پخت.

تو ماکرو مثلا نون خامه ای خراب میشه.اما توستر عالی میشه.

من توش همچی پختم.

پیتزا و ماهی و...😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون