مدتها بود که دوست داشتیم اعضا نی نی سایت برای نمایش عکس و فیلم هایشان بخش مستقلی در نی نی سایت داشته باشند.
انشاله تا پایان مهر ماه هر دو بخش عکس و فیلم به بهره برداری خواهد رسید.
در بخش عکس و فیلم مسابقات ماهانه بین کاربران خواهیم داشت که براساس رای کاربران و نیز براساس هیئت داوری جوایزی اهدا خواهد شد.
فعلا بخش ویدئو آماده تست شده است.
برای این بخش از همان یودر و نیم های نی نی سایت استفاده کنید و نیاز به ثبت نام مستقل ندارد. ویدئو های خودتان را اپلود کنید . . . نی نی یارها بعد از مرور انها را منتشر خواهند نمود.
لطفا از درج فیلم هائی که بزرگسالان در آن به نحوی حضور دارند که شاید بعدا از نمایش آن خوششان تیاید و یا راضی نباشند خود داری کنید. مراعات حجاب و موارد قانونی بدیهی است.
ما علاقه مند هستیم فیلم هایی که در مورد کودکان، شیرین کاری هایشان، کلیپ های تولدشان و نیر فیلم های اموزشی و اطلاع رسانی در این بخش توسط کاربران نمایش داده شود. تیت تحریریه نی نی سایت هم در حال تولید برنامه تخصصی در موضوع بارداری و بچه داری هست که به محض تکمیل صداگزاری در سایت منتشر خواهد شد.
شرکتها برای استفاده تچاری و تبلیغاتی تماس بگیرند (امکان ایجاد کانال های اختصاصی برای نمایش ویدئو های شرکت ها مهیاست) (zahed@ninisite.com)
این هم نشانی بخش رسانه فیلم و صدا: http://media.ninisite.com/
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بد نبود اما مشکلاته خاص خودش رو هم به دنبال داره مخصوصا اینکه خیلی مشکلاتی هست که اصلا رسیدگی نمیشه و رسیدگی به اون مشکلات خیلی واجب تر از ایده ی جدیده مثلا سرعتمون که افتضاح هست با اپلود کردن فیلم و عکسها دیگه خدا باید به دادمون برسه یا وقتی تو کلوپ یه پست ده بار ارسال میشه یا گاهی هنگ میکنه و اصلا ارسال نمیشه