2777
2789
عنوان

بخش جدید در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 6983 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
آقای زاهد عزیز آفرین گفتن بقیه انگیزه می ده و انتقاد باعث پیشرفت می شه ناناحت نشین
اما بهتره کسی اینو الان بگه تا بعد یه مدت سیل گله و شکایت بیاد سمتتون
واقعا خداییش تا حالا چند بار پیغام داشتین که کسی گفته از تبلیغات فروشگاهها و حتی بعضیها از خود فروشگاهها ناراحتن؟
خوب اگه اصولی برنامه ریزی بشه اینجوری از آب درنمیاد
عکس و فیلم رو خوندم خوب بود اما کلمه مسابقه منو یاد خاطرات تلخی انداخت ههه
برخی موارد قابل نظر خواهی نیست چون فاصله طرح و اجرا زیاده. یک ماهه این دو بخش دستور کار ماست و اکنون در حال تست هستو یعنی می شود ادیت کرد و براساس وضعیت خوب تغییر داد.

انتقاد حتما مهمه و لازمه برای پیشرفت.

از نظرات شما متشکرم
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
سلام آقای زاهد من امروز یه موضوع جدید رو توی قسمت تبادل نظر گذاشتم برای پاسخ دادن به مسایل شرعی میخواستم بدونم آیا مشکلی داشته که از این بخش حذف شده؟من مدرکی ندارم ولی 3 ترم حوزه رو گذروندم و 2ترم احکام خوندم راستش قصدم فقط کمک به دوستام بود چون تو صحبت هاشون متوجه شدم که حکم شرعی بعضی مسایل رو نمیدونند من تازه عضو شدم وزیاد وارد نیستم .
تاپیک در بخش عمومی بود به بخش سوالات مذهبی منتقل شده

وقتی برای موضوعی بخش اختصاصی هست وجود تاپیک با اون موضع خارج از بخش خودش درست نیست

با فعالیت سرکار یا موضع تاپیک مشکلی نیست
موفق باشید
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
سلام آقای زاهد
من وارد میشم ولی موقعی که به صفحع ارسال ویدیو میرم
دگمه اش غیر فعال هست و هر چقدر صبر میکنم قسمت ارسال ویدیو و صدا باز نمیشه که من بخوام فایلم رو از کامیپوترم انتخاب کنم

لطفا" بررسی فرمائید
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
2810