2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظور من شخص شما نبود که میگم این اتفاقا هم واسه من افتاده
ولی من یه بار از شوهرم شنیدم گفت یه اقا و خانمی با بچه زیر بارون وایساده بودن دلم سوخت گفتم خیس شدن سوارشون کنم نشستن تو ماشین گفتم تا فلان جا میرم اگه مسیرتون بخوره مرده گفت نه می میخوایم بریم تهران پارس شوهرمم گفته بود اینجا پونکه خیلی راهه تا اونجا اقاهه هم اصرار که همین نزدیکی هاست شوهرم گفته بود اینجا نیست گفته بود نه اقا راننده مارو از ازادی سوار کرده اینجا پیاده کرده گفته تهران پارس اینجاست 8 تومن هم پول گرفته
پس تهرانی ها هم توشون بد هست من نمیگم ما خوبیم شما بدین مطمئنا همه جا خوب وبد داره�
آرامشم این روزها مدیون همین انتظاراتیست که دیگر از کسی ندارم.....
ما که نباید بیرون بریم پس تعطیلی هیچ چی برامون نداره .امروز اسمون اصلا معلوم نبود .دولت تعطیل کرده اخطار هم داده اما فردا خیابونها شلوغتره همه میریزن بیرون
میوه های زندگیم عسل و آرسام .
پری درصدش چقدره من دیروز بیرون بودم اومدم خونه سردرد سرگیجه شدید گرفتم فشارم افتاد رو به موت شدم نکنه مال الودگی هوا بوده
اره الودگی زیاد شده منم نفس تنگهام خیلی شدید شده طوری که انگار بهم حمله دست میده رفتم دکتر قلب گفت مال الودگیه .حالا دولت تعطیل کرده اما فردا پارکها شلوعتر از روزای دیگه میشه
اره امروز هم وقت دکتر قلب داشتم از خونه رفتم بیرون اما روزای دیگه همش تو خونه هستم از بس هوا کثیفه ادم همش یه جوریه یا حالت تهوع داری یا سردرد یا عصبی خلاصه باید به ما جایزه بدند که تو این هوا داریم نفس میکشیم
اره والا خیلی هم روی زنای باردار تاثیر داره و میگن اسپرم اقایونم ضعیف میکنه
یکی از فامیلامون بچه اش مشکله مقعدی داره و چند بار عملش کردن دکترا گفتن فقط واسه الودگی هواست میگه هر وقت هوا الوده میشه این بدتر میشه
ای بابا چرا ما زنا هر جا هستیم بحث و به چالش میکشونیم
موضوع تاپیک و ببین بحث هارو هم ببین
مگه بیچاره چیگفت اصلا واقعیت و گفت حوب اونم به زبون طنز
راست میگه بابا تا به تعطیلی میشه نمیشه تو جاده تهران کرج تکون خورد
من مامانم کرجه مکافاتی داریم این جور تعطیلیا اصلا نمیتونیم بریم کرج
اموزش و طراحی رقص سعادت اباد09109030584