2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به قد خودتون و همسرتون هم داره

باید بالای ۱۶۰ بشه طبق فرمول ولی تو شیش ماه اخیر کلا یک سانت قد کشیده و تقریبا استپ شده.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
باید بالای ۱۶۰ بشه طبق فرمول ولی تو شیش ماه اخیر کلا یک سانت قد کشیده و تقریبا استپ شده.

نه آخه من یه دوست داشتم زود هم پریود نشد ولی مامانش ۱۵۵ بود باباش ۱۹۰ ولی  قد خودش شد ۱۵۸

یا ممکنه قدش تو رنج ۱۵۷ بشه یا بیشتر

من فکر میکردم دختر خیلی بلندی میشه چون استایل بدنیش کلا کشیده ست. ولی الان به ۱۵۷ هم راضیم.

من فکر میکردم دختر خیلی بلندی میشه چون استایل بدنیش کلا کشیده ست. ولی الان به ۱۵۷ هم راضیم.

ولی احتمالش هم هست من خودم تا کلاس چهارم فک کنم قدم ۱۴۰ بود یه دفعه کلاس ششم شدم ۱۶۰ بعدشم که از وقتی پریود شدم تا الان همون ۱۷۰

نه آخه من یه دوست داشتم زود هم پریود نشد ولی مامانش ۱۵۵ بود باباش ۱۹۰ ولی  قد خودش شد ۱۵۸

بازم حداقل از مامانش بلندتر شد.من خودم از یه مامان بابای کوتاه ولی از مامانم ۷ سانت بلندتر شدم تازه رسیدگی که من به دخترم کردم کجا و خودم کجا...

بازم حداقل از مامانش بلندتر شد.من خودم از یه مامان بابای کوتاه ولی از مامانم ۷ سانت بلندتر شدم تازه ...

انشالا که بلند میشه عزیزم فک کنم آمپول هم داریم یا بعضی غذاها ورزش های کششی راه حل زیاد هست عزیزم نگران نباش

دقیقا مدیر مدرسه ش هم همینو بهم گفت. گفت هر چی حواست جمع تر و حساس تر بدتر... یکی از همکلاسیاش هر رو ...

حیاسیتن رو از روی قد دختر جونت بردار و از قانون جذب استفاده کن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

قرص ارژنين،پاستيل شير واليبال وورزشاى كششى و اگه دكتر صلاح ديدتزريق امپول..كوتاهى نكنين ولى لطفا بهش استرسم وارد نكنين كه اين موضوع بهش فشار وارد كنه وخدايى نكرده تو روحيه اش تاثير بزاره

قرص ارژنين،پاستيل شير واليبال وورزشاى كششى و اگه دكتر صلاح ديدتزريق امپول..كوتاهى نكنين ولى لطفا بهش ...

ساشه ال ارژتین فور اور میخوره قبلا هم شربت ارژیتال...

۱۶۳ کوتاهه ؟؟؟؟ 

خودش ناراضيه وهمه اش حس بدى داره به خاطراينكه همكلاسياش قد بلندن وماهاهم بلندى ام همه اش ميناله كهشما منو نميبرين دكتر ومن از همه كوتاه ترم..من حذف كردم چون تازه ديدم استارتر مشكلشون چى بود..مامانم خيلى بهش ميگه خوبى خودتو مقايسه نكن بش فك نكن ولى خودش اعتمادبنفس كمى داره به خاطراينكه تو مدرسه اشون ادم مزخرف زيادپيداميشه