2777
2789
الان دکترش چی میگه ؟

والله هر دکتری یه چیز میگه. ولی میگن حداقل ۷ سانت دیگه قد میکشه به همینم راضیم ولی الان شیش ماهه یک سانت قد کشیده.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
فقط نزار وزنش بره بالا اگه امکان داره بفرست بره باشگاه برای ورزش بسکتبال برای قدش خیلی خیلی خوبه

وزنش  بالا نیست انقدر تحرک داره روزی پنج ساعت حداقل رقص و زومبا و ورزش. خوابشم به موقع بوده همیشه. شاید باورتون نشه تا پارسال ۷ شب میخوابید. الانم نهایتا ۱۰ شب میخوابه‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر تهران هستی یک دکتر خوب ببر  معمولا هورمون رشد تزریق می‌کنند  تعجب می‌کنم یعنی چی هر ...

هورمون رشد مال قبل از بلوغه که دکتر گفت تو شرایط خاص تزریق میکنیم. چون پارسال ۱۴ سانت قد کشیده بود. الان اگه تزریق شه فقط عرضی رشد میکنه. 

وزنش  بالا نیست انقدر تحرک داره روزی پنج ساعت حداقل رقص و زومبا و ورزش. خوابشم به موقع بوده همی ...

قد خودتون و همسرتون چنده بیشتر قد پدر و مادر روی بچه تاثیر میزاره

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤
قد خودتون و همسرتون چنده بیشتر قد پدر و مادر روی بچه تاثیر میزاره

۱۵۷ ۱۸۳ 

قد ژنتیکیش باید بالای ۱۶۰ بشه حداقل 

ژن پدریش هم خیلی بلندن اینم ظاهری به پدری خیلی شباهت داره فکر میکردم قدش بلند شه

اصلا نگران نباش به دخترت هم استرس نده اگه تونستی حتما بزار بسکتبال خودم تاثیرش رو روی برادر زاده ام دیدم که بهت پیشنهاد میدم

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤
اصلا نگران نباش به دخترت هم استرس نده اگه تونستی حتما بزار بسکتبال خودم تاثیرش رو روی برادر زاده ام ...

موهام همه سفید شده به خدا. با خودم میگم اینهمه حساسیت رو تغذیه ی سالم خواب به موقع ویتامین هیچ فایده ای نداشت یعنی... حتی یه بارم نوشابه نخورده.

بهر حال نزدیک پایتخت هستید دکتر خوب پیدا کن ببر  البته اگر امکان رشد بود حتما دکتر چیزی تجویز ...

اینم یه دکترش گفتم ، گفت همه ی اینا کلی عوارض داره حتی ممکنه باعث بشه صفحه رشد سریعتر بسته بشه. هر دکتری بردم با دارو و آمپول و اینا مخالف بودن. از طرفی چون گفته بود طبق ازمایش و سونو تا ۱۳ سالگی وقت داره، فکر میکردم تا اون موقع به رشد خوب میرسه. اما واقعا شوکه شدم.

نمی‌دونم بچه های امروز تحت تاثیر ماهواره و فضای اینترنت و این مسایل قرار گرفتند که به بلوغ زودرس دچا ...

اخه از این نظرم نهایت سعیمو کردم که در امان باشه نسبت به بقیه بچه ها که میبینم. اصلا تو فاز بچگیه کلا و این اتفاق روی روحیه ش تاثیر گذاشته خیلی شاد و پر انرژی بود ولی الان هر ماه غصه میخوره

چی بگم  حق داری چون مراقب هم بودی  بعضی خانواده ها اصلا نمیدونند بچه شون کلاس چندم هست ق ...

دقیقا مدیر مدرسه ش هم همینو بهم گفت. گفت هر چی حواست جمع تر و حساس تر بدتر... یکی از همکلاسیاش هر روز ناهارش سوسیس کالباس بود که دختر من اصلا نخورده. خیلی هم چشم و گوشش باز بود تا نصفه شب با مامانش تو مهمونی و... الان چهار برابر دختر من شده. لباسش همیشه چرک و کثیف. واقعا دلم میسوزه اون وقت یکی ندونه فکر میکنه من اصلا به این بچه نرسیدم...