2777
2789
عنوان

دوستای مجردم💚

194 بازدید | 12 پست

سلام خوبی 💚💕 اگ مجردیو قصد ازدواج داری لایک کن صلوات بفرستم 💋 

واس ازدواج من دعا نکنیا من ازدواج کردم 💝واس ازدواج 2 نفر ک تو ذهنمن دعا کن 🙂😍

یس مجردم ممنون برام دعا میخونی 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂نه ازدواج نمیخوام فقط عشقم بیاد😭😔

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
میاد ان شاالله خدا رو چ دیدی یهو همین عشقت سبب ازدواجت شد💋

نمیاد رفت برای همیشه گفت کاااات😭😔😭😔😭😔

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉

من فکر کنم مجرد بمونم تا آخر عمرم

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
سلام عزیزم این راه رو خودتون انتخاب کردین؟

اره خوب اونی که میخوام نیست منم میخوام قید ازدواج بزنم

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍