2777
2789
عنوان

راه های سقط جنین

397 بازدید | 21 پست

پسرم ۴ ماهش هست .پودر و کپسولای شیرافزا هم خوردم . از طرفی شهر غریبم و کمکی ندارم.دکترم هم گفت چون سزارین بودی کمی خطرناکه . دیروز رفتم سونو گفت هنوز قلب تشکیل نشده . چکار کنم سقط بشه ؟ واقعا توانش را ندارم 😭😭😭😭

اگه قلبش تشکیل نشه خودش سقط میشه دیگه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

اوه خدا کمکت کنه عزیزم🥺

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم الهی بگردم متاسفم 🥺🥺🥺 بهتره بری دکتر و خوددکتر بهت آمپول یا قرص بده سرخود کاری نکن خیلی خط ...

عزیزم پسرش ب دنیا اومده ۴ ماهشه.الان ک بارداره هنوز قلب تشکیل نشده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بیشتر ببینید
بپر زعفران اینا بخور 

شروع کردم . زعفران غلیظ میخورم 

قلب را هنوز گفت زوده . سه چهار روز دیگه 

همسرم هم بشدت مخالف نگهداریشه . یه دکتر آشنا گفتش ۴۵ روزم که شد قرص میده بهم .خیلللی میترسم .میخام قبل اون سقط بشه خودش 

منم همینطور  دست تنها نمیتونم هم بچمو جمع کنم  تازه بچه هام همکلاس میشن اگر نگهش دارم 😭

هرکی میادغرمیزنه میکه بایدنکهش داری فکرسحتیاش نیستن من خودمم دست تنهاتوشهرغریبم 

هرکی میادغرمیزنه میکه بایدنکهش داری فکرسحتیاش نیستن من خودمم دست تنهاتوشهرغریبم 

سر بچه اولم که استراحت میکردم تو خونه آخرش استراحت مطلق شدم .سر بچم زود چرخید 

سر اینکه باید بچه جمع کنم و هی خم و راست بشم و کولش کنم معلوم نیس چی بشه