2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی عمل کردی. کیستت چقدر بود. میشه یکم توضیح بدی؟

سال ۹۷

۱۴ سانت 

شب رفتم بستری شدم صبح ساعت ۱۱ عمل شدم 

۱۲ ساعت قبل و ۱۲ ساعت بعد از عمل هیچی نخوردم 

فرداش راه رفتم ی کم سخت بود ساعت ۲ مرخص شدم

از اونورم ممکنه باد داشته باشی سریع ب پرستارا بگو مسکن تزریق کن 

من عمل کردم کیست ۹سانتی رو

سونو رو بعد چند ساعت برداشتن

۶سال پیش عمل کردم تا دو سال پیش هم‌مشکلی نبود ولی هفته پیش رفتم سونو گرافی  گفت تخمدان عمل ات سایز اش شده نیم سانت یعنی خیلی کوچیک😑

نمیدونم چرا

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔
ن اونو فک نکنم وصل کنن  چون من هم کیست داشتم هم بارداری خارج از رحم  فردای عمل پریود شدم

من هم فیبروم دارم هم کیست دکترم گفت همرو در میارم. از شانس که پس فردا عملمه الان پریود شدم. موندم چجوری میخوان سوند وصل کنن

من هم فیبروم دارم هم کیست دکترم گفت همرو در میارم. از شانس که پس فردا عملمه الان پریود شدم. موندم چج ...

مشکلی نیست بعد از عمل قطع میشه ی روز بعد از عمل دوباره شروع میشه

چجوری قطع میشه. مطمعنی؟

ب دکتر بگو ک پریودی.شاید عمل نکنه

خودشون میدونن چیکار کنن 

من گفتم خونریزی دارم گفت موردی نیست‌ دگ خونریزی نداشتم تا  روز بعد ک اومدم خونه 

ب دکتر بگو ک پریودی.شاید عمل نکنه خودشون میدونن چیکار کنن  من گفتم خونریزی دارم گفت موردی نیس ...

عه شما هم پریود بودی؟

ب دکترم چند روز پیش گفتم ممکنه پریود شم. گفت اشکال نداره دیگه. نمیشه کاریش کرد

ببین ممنونم ک بهم جواب میدی.

من پنج ساله ازدواج کردم. دو سال پیش کیستم ترکید اورژانسی جراحی شدم. الانم بعد دوسال باید جراحی شم. میخواستم تازه برای بارداری اقدام کنم. شما بعد عملت باردار شدی؟

2810