2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون برای یه دختر مجرد چنین جمله ای رو بنویسه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 86 پست
تو معلوم نیس شوهر داری یا کراش خودتم نمیدونی با خودت چند چندی من ک گیج شدم از دستت خواهرجان

ازتاپیکاشون اینجور مشخص میشه که دختر دانشجو خود ایشون هستن و با این تاپیک خواستن متوجه احساس همسر استادشون بشن و از نیت استاد مطلع بشن

تاپیک قبلیشون هم دقیقا همین موضوع رو گفته

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه رک میپرسیدی و حقیقت رو میگفتی شک ندارم اکثر جوابا برعکس بود میگفتن نه منظوری نداره

اخه همین تاپیکو قبلا زدم دقیقا صاف و رک پرسیدم همه گفتن خخخخ فک کردی منظوری داره ؟ خیلی اوسکلی به من ینی اینجوری میگفتن هنگ کردم والا

اون طرف یکی گف چطور کاری کنه استادش عاشقش بشه🤭🤭🤭

یکم ناراحت میشدم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

اینو اونروز یکی دیگم گفته بود ولی دختره بود و میگف پسره همکلاسیش اینو نوشته😐😐😐😯

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

😶

و بِالوالِدَینّ کُمکوا تَکونوا البِیت.......!!🙏🏻به پــــــــــدر و مــــــــــادر خــــــــــود در خــــــــــانه تکــــــــــانی کــــــــــمک کنـــــید......!!!💪🏻مــــامـانم در حـــــال گـــول زدن مــــــن ☹️مــــــــــیگه حدیثه🥴..........................................غمگینم😔😔😔.خالی بستم ....خدا شاهده دارم میترکم از خوشی 😂فقط دیدم مد شده،گفتم منم بگم.لامصب بد جور کلاس داره!!!!!بذار یه بار دیگه بگم:غمگینم😔😞😂😂✌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌✌         ................................................. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یعنی داغونما......دیشب تا صبح نشستم، با هر دینی حساب کردم بازم میرم جهنم !!!!!!!!!!!!!!!‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍...........................زندگی من اینجوریه که مثل روان شناسا صحبت میکنم؛مثل روانیا عمل میکنم❤
اون طرف یکی گف چطور کاری کنه استادش عاشقش بشه🤭🤭🤭 یکم ناراحت میشدم

امروز همه زدن تو کار استادا😁

و بِالوالِدَینّ کُمکوا تَکونوا البِیت.......!!🙏🏻به پــــــــــدر و مــــــــــادر خــــــــــود در خــــــــــانه تکــــــــــانی کــــــــــمک کنـــــید......!!!💪🏻مــــامـانم در حـــــال گـــول زدن مــــــن ☹️مــــــــــیگه حدیثه🥴..........................................غمگینم😔😔😔.خالی بستم ....خدا شاهده دارم میترکم از خوشی 😂فقط دیدم مد شده،گفتم منم بگم.لامصب بد جور کلاس داره!!!!!بذار یه بار دیگه بگم:غمگینم😔😞😂😂✌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌✌         ................................................. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یعنی داغونما......دیشب تا صبح نشستم، با هر دینی حساب کردم بازم میرم جهنم !!!!!!!!!!!!!!!‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍...........................زندگی من اینجوریه که مثل روان شناسا صحبت میکنم؛مثل روانیا عمل میکنم❤
تو که کراشت چن وقت پیش بهت گفته حله چشات😐🔫😐😂😂🤦‍♀️این جمله رو دوس داری؟😂😂🤦‍♀️

عاره همینو گفتم منم😐😂

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")