2777
2789
عنوان

اونایی که فیلم عرق سرد و دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4578 بازدید | 41 پست
تنباکو رو گفت اونجا مثلا رابطه داشتن  چون بعدش دختره مثه وحشیا مسواک میزد😅😅

پس مسواک وحشی زدن تو فیلمای ایرانی یعنی رابطه😂😂

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون از مردا چندشش میشد و همجنسگرا بود

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

اون بخاطری ک طعم لباش بره دیگه

حالش بهم خورده بود ک مثلا

و نخواهیم مرد تا کارما به ما برگردد...🌱
بابا همجنسگرا نبود که فقط با دوستش همخونه بود

نه همجنسگرا بود 

دیگه زیاد بازش نکردن 

یه بار دیگه با دقت نگان کن فیلمو

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
چون از مردا چندشش میشد و همجنسگرا بود

همجنسگرا ک نبود بدبخ😕 بخاطر تیم ک نذاش بره اعصابش خورد بود

وای برای کارکتر های فیلمم حرف در میارین😂😂😂

و نخواهیم مرد تا کارما به ما برگردد...🌱
بابا همجنسگرا نبود که فقط با دوستش همخونه بود

نه با دوسش رابطه داشت

وگرنه شوهرش هیچ مشکلی نداشت که برنمیگشت بهش دوسشم داشت

یه جاشم فک کنم تو خونه از حموم میاد 

اینو من دقت نکرده بودم یه نفر که فیلمارو میشینه چندین مرتبه نگاه میکنه نقد و بررسی میکنه گفته بود که بادوسش باهم بودن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
همجنسگرا ک نبود بدبخ😕 بخاطر تیم ک نذاش بره اعصابش خورد بود وای برای کارکتر های فیلمم حرف در میارین ...

اره انقد بیکاریم میشینیم حرف درمیاریم راجبشون غیبت میکنیم!

این حرف من نبود این حرفو من از دوستی شنیدم که هر فیلمو بارها و بارها نگاه میکنه و بررسی میکنه و اینکه همه فیلمها پیام پنهان دارن