2777
2789
عنوان

برادرشوهرم میخاد توی ترکیه پزشکی بخونه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 64 پست
پزشکی خوندن که الکی الکی نیست . باید زبان اونجا رو هم بلد باشی . بعد درس های پزشکی هر کشور با کشور ه ...

درس های پزشکی کشورهای مختلف فرقی نداره چون همه رفرنس ها یه چیزه. اگه متفاوت بود که دکترای ایران ک خارج از کشور مدرک گرفتن دیگه بر نمیگشتن اینجا طبابت کنن

ممکنه متود تدریس متفاوت باشه

بعد یه چیز دیگه برادرشوهرت بعد از ترکیه مقصد بعدیش کشور های اروپایی خواهد بود پس خانوادتون خودشون رو گول نزنن که دوباره برمیگرده و حمایت های مالی پدرشوهرت تا چندین سال ادمه باید داشته باشه تا اون بتونه جا بیوفته تو کشور بعدی

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برادرم اونجا میخونه از این خبرا نیست  درساشدن سخته در عوض مدرک معتبر تره

عزیزم..یسوال ازتون داشتم..برادرشوهرم فقط اینو فهمیدم توی تبریز چندماه پیش ازمونی داده...بعد الانم میخاد بره توی ترکیه ازمون بده..ازمونی که توی ترکیه میدن راحته قبول شدنش؟اینا هیچی نمیگن بهم...من اعصابم خورد میشه بهم برمیخوره..الانم شوهرمم میخاد باهاش ماه بعد بره..چندروزم بمونن...خیلی حرصم ازاین هست کع منو تاحالا جایی نبرده شوهرم..به من رسیدنی پول ندارن ولی برا برادرشوهرم کلی پول دارند

نه بابا درس خون نیسته..خودمون ترکیم..تا حدودی بلده..کلاسشم میرفت .اینجا که کنکور تحربی میداد از هیچی ...

عزیز اگه درس خون نیس نگران هزینه های بعدش نباشید چون مطمئن باش قبول نمیشه. مگه الکیه 

ماهی چقدر میده ،؟

بخدا نمیدونم..ولی کم میده..شوهرمم نمیگه چقدره. اگه زیاد بود که یخچالمون خالی نمیموند..لباسای مختلف میتونستم بخرم..نه اینکه توی مضیقه باشم

بخدا نمیدونم..ولی کم میده..شوهرمم نمیگه چقدره. اگه زیاد بود که یخچالمون خالی نمیموند..لباسای مختلف م ...

دیگه به اندازه بقیه کارفرماها میده پس . خودت نمیتونی شاغل بشی ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
کسی میدونه هزینه تحصیل پزشکی توی ترکیه چقدره؟این چون ازمون میده فک کنم قصدش دانشگاه دولتی ترکیه هست ...

بهره نمیبره

مدرک پزشکی ترکیه توی ایران اعتبار نداره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
عزیزم..یسوال ازتون داشتم..برادرشوهرم فقط اینو فهمیدم توی تبریز چندماه پیش ازمونی داده...بعد الانم می ...

ببین آزمونش سخته ولی اینه که هر دانشگاه آزمون جدا داره 

مثل کنکور برا کل دانشگاه ها نیست 

مثلا برادر من بیست و سه تا آزمون داد از یازده تاش قبول شد بهترینش هم مدیپل بود

پزشکی خوندن که الکی الکی نیست . باید زبان اونجا رو هم بلد باشی . بعد درس های پزشکی هر کشور با کشور ه ...

در عوض مدرک اونجا خیلی معتبر تره. بعد درساشدنم تخصصیه نمیشینن سال اول پزشکی وصایای امام بخونن

به نظرم برا پزشکی پردیس پول بدی بهتر از اینه که بری ترکیه پزشکی بخونی

اگه کسی تو دانشگاه پردیس فوق تخصص بخونه و بعد بره خارج اونجا مدرکس لیسانس محسوب میشه 

اما مدرک ترکیه همون باقی میمونه چون بیشتر استاد دانشگاه ها آمریکایی ان

مطمئنید دانشگاه خوبی درس میخونه دختردایی من آک دنیز درس میخوند درسته مدرک معتبر تره از نظر پزشکی ب ...

آک دنیز اصلا نشنیدم 

خوباش قاضی و مدیپل و جراح پاشاست که بورسیه آلمان میشن

ببین آزمونش سخته ولی اینه که هر دانشگاه آزمون جدا داره  مثل کنکور برا کل دانشگاه ها نیست  ...

ممنون عزیزم که جواب دادی..

فقط یسوالم داشتم.حدودا هزینش چقدره سالیانه؟بطور میانگین سالانه چندمیلیونه هزینش

2810