2777
2789
عنوان

بچه ها اصلا حالم خوب نيست😞

837 بازدید | 42 پست

اومدم خونه مامانم ديروز دارم ديوونه ميشم

قهريم يه ساله دليلشم قبلا تاپيك زدم 

نگيد مادر چون نيست 

١٠٠٠ كيلومتر كوبيدم اومدم اما از وقتي پام رسيده دوست دارم برگردم

از صبح تو اتاقم 

شدم مثل كسي مادرشوهرش باهاش قهره ولي مجبوره بره خونش بمونه اونم محلش نميزاره

جلو همسرم مجبورم ظاهر سازي كنم بيام برم والا عمرا نميومدم

با همسرم جنوب زندگي ميكنيم با اين ك اونجا غريبم گاهي هم حالم خراب ميشه از تنهايي اما رازيم اما اينجا مثل جهنمه

الهیییی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

دلمم واسه برادرم تنگ مشه همش ميگه بيا اما ميامم اون مره بيرون من خونه ام با اين خانم

الان گرسنمه از صبح ي دونه بيسكويت خوردم روم نميشه دستم نميره برم ي چيزي بخورم 

دوستشم داره مياد اينجا داره واسش غذا ميزاره

خاك تو سر من با اين شانسم😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

پيش همسرم بايد نشون بدم من خانواده دارم دلم لك ميزنه واسه خونه مامانم و خيلي حرفاي ديگه ك دخترا بايد بزنن ك مرد فكر نكنه بي كسه بعد مجبورررررم ميام اينجا حبس ميشم تو اتاق

بگذريم از رفتاراي مامانم

میدونم عزیزم خیلی سخته زوری بری یه جایی که دلت رضا نداره ولی دیگه خانواده رو نمیشه جدا کنی سعی کن زیاد بهش زوم نکنی که اذیت نشی

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
خب عزیزم تا فردا بمون و بعدش برگرد مجبور که نیستی 

نميشه

همسرم تو اين همه مشكلات مالي ١تومن داد واسم بليت گرفته ك مثلا بيام پيش خانوادم راحت باشم 

همشم بهم ميگه حسابي خوشبگذرون دلتنگيت برطرف بشه

نميدونه من از اينجا متنفرم

نميشه ادم همه چيو و به شوهرمون بگيم ك 

ديروز رسيدم امروز برگردم چ فكر ميكنه😞

نميشه همسرم تو اين همه مشكلات مالي ١تومن داد واسم بليت گرفته ك مثلا بيام پيش خانوادم راحت باشم  ...

کدوم شهر هستن خانوادت؟؟؟ خب پاشو برو بیرون تو بازار بگرد برو پارک قدم بزن اینجوری که روحیت خسته میشه بدتر

2804
میدونم عزیزم خیلی سخته زوری بری یه جایی که دلت رضا نداره ولی دیگه خانواده رو نمیشه جدا کنی سعی کن زی ...

زوم نكردم فقط رفتاراي بد ادم دلش ميشكنه بعد چند ماه بيا بعد فقط ج سلام تو بده اصلا محلت نزاره و همش با خشم رفتار كنه انگار ك منظورش اينه چرا اومدي 😭

زوم نكردم فقط رفتاراي بد ادم دلش ميشكنه بعد چند ماه بيا بعد فقط ج سلام تو بده اصلا محلت نزاره و همش ...

اوهوم میدونم عزیزم منم یه داداش دارم فقط اونم یه شهر دیگه زندگی میکنه هر وقت میریم به اصرار خودشون خونش زنش یه جوری حرف میزنه و باهمه دعوا داره و برخورد میکنه که ما پشیمون میشیم منم که مث تو حبس میشم تو اتاق و بیرون نمیرم 

کدوم شهر هستن خانوادت؟؟؟ خب پاشو برو بیرون تو بازار بگرد برو پارک قدم بزن اینجوری که روحیت خسته میشه ...

تهران 

من اسم دارم ميترسم كرونا بگيرم بمونم اينجا مطمئنم كيميرم نگاهمم نميكنه

چند ماه پيش سندرم تخمدان گرفتم اينجا بودم مرگ و جلو چشمم ديدم استراحت مطلق بودم اما حتي ليوان ابمم نميشست ميزاشت ك خودم بلندشم بشورم ي شب ٥صبح در حال مردن بيدار شدم ز زدم دوستم اون موقع اون اومد بردم بيمارستان بخش مراقب هاي ويژه بودم در اين حد حتي سراغمم نگرفت دوستم من و برد خونه حودش ازم مراقبت كرد خوب ك شدم رفتم خونه خودم

اوهوم میدونم عزیزم منم یه داداش دارم فقط اونم یه شهر دیگه زندگی میکنه هر وقت میریم به اصرار خودشون خ ...

اره عزيزم تو پس دركم ميكني

از همه اينا هم بگذريم ادم دلش ميشمنه از مادرش اين همه سردي ميبينه من حرقت ميام فقط ارزو مرگم و ميكنم افسردگي ميگيرم تا برگردم خونم ب كسي هم نميشه حرفي زد

2805
اره عزيزم تو پس دركم ميكني از همه اينا هم بگذريم ادم دلش ميشمنه از مادرش اين همه سردي ميبينه من حرق ...

اره کاملا میفهمم چی میگی ... من پارسال یه مشکلی داشتم ایام عید نمیخواستم مهمونامونو ببینم مجبور بودم نمونم خونمون داداشم به اصرار منو برد خونشون یه روز فقط اونجا بودم صبحش زنش گفت ما فردا میریم شهرتون بیا تو هم بریم باباتو ببین  رسما بیرونم کرد 

عزیزم ،چقدر بد ،بعضی چیزا رو که میشنوم با خودم میگم این آدما اصلا عاطفه دااارن؟؟ چطور دلشون میاد اینطوری رفتار کنن ،ببخشید میپرسم بابات کجاس اون جی رفتارش چطوریه ؟

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
2801