2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ورم معده میکروب معده ریفلاکس هم دارم  گلم یعنی خوبه؟

کی گفته بخوری دکتر؟

ورم معده و رفلاکس از سردی معده است و بابونه گرمه براش خوبه

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
ورم معده میکروب معده ریفلاکس هم دارم  گلم یعنی خوبه؟

شوهرم همین مشکلو داشت حدودا ۱۰روزه استفاده میکنه خیلی بهترشده معده اش خیلی کمتر دردمیکنه پرتقال خیار میوهای خاموسعی کن نخوری .اینو از یکی از دکترای طب سنتی که توبرنامه طبیب میان شنیدم خیلی خوبه خودمم‌میخورم صورتم صاف شده .فقط گفت داغ باشه یعنی گرماش مث چای باشه نزاری سردبشه خیلی

کی گفته بخوری دکتر؟ ورم معده و رفلاکس از سردی معده است و بابونه گرمه براش خوبه

من خودم هفته ای 4بار با به لیمو یا آویشن مخلوط میکنم دم میکنم

امروز خوندم ناشتا این دمنوش رو بخوری برای معده ورم معده زخم معده خوبه نمیدونم چقد درسته

شوهرم همین مشکلو داشت حدودا ۱۰روزه استفاده میکنه خیلی بهترشده معده اش خیلی کمتر دردمیکنه پرتقال خیار ...

منظورتون از صاف جوشه؟؟

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕
بیشتر ببینید
من خودم هفته ای 4بار با به لیمو یا آویشن مخلوط میکنم دم میکنم امروز خوندم ناشتا این دمنوش رو بخوری ...

عزیزم ورم معده ک داری از شکم هم باد داره و شکمت رو بزرگ کرده؟

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
شوهرم همین مشکلو داشت حدودا ۱۰روزه استفاده میکنه خیلی بهترشده معده اش خیلی کمتر دردمیکنه پرتقال خیار ...

شوهرتون چه مشکلی دارن ببخشید میپرسم

اره سیب کلم بروکلی هویج رو میزارم بخارپز میشه میخورم ولی میوه گاهی اوقات میخورم یعنی نمیتونم ویتامینه بدنم کم میشه چکار کنم