2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 24 پست
۱۰ ساعت در روز بخون .. اتفاقا همین الان باید شروع کنی عااالیه زمانت . مطمعن باش میتونی ..قید دوست هم ...

هیچ وقت برای شروع درس خوندن تو کنکور نباید یه دفعه تفریحات ودوستانتون رو قطع کنید وگر نه در سال اخر اخر دچار مشکل میشین و ساعت مطالعه هم باید منطقی و در راستای هدف باشه و اگه روش مطالعه هر درس رو بلد باشین میتونین کیفیت مطالعتون رو بالاتر ببرید و به سرعت پیشرفت کنین و باید از همین الان به صورت علمی برنامه ریزی کنید قبولی در دانشگاه های تاپ در رشته ریاضی و تجربی نیاز به برنامه مدون و تنظیم شده داره و باعث کنترل استرس شما در سال اخر میشه

هیچ وقت برای شروع درس خوندن تو کنکور نباید یه دفعه تفریحات ودوستانتون رو قطع کنید وگر نه در سال اخر ...

سلام وقت شما بخیر.

حرفایی که زدم همش از روی تجربه بوده برادر من همینجوری تونست رتبه ی برتر بشه. دوست و رفیق همگی مانع پیشرفت هستن اینو با تمام وجود حس کردم. تایم درس خوندنم بستگی به هدف داره هدف بزرگتر تایم بیشتر و هدف پست و کوچیکتر تایم کمتر

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی😌عاشــ❤ـقــتم negar😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤۱۴۰۱/۱۱/۲۴ بالاخره همو دیدیم😍بهترین روز زندگیم بود🥺😍💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم 

خواهش میکنم گلم

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی😌عاشــ❤ـقــتم negar😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤۱۴۰۱/۱۱/۲۴ بالاخره همو دیدیم😍بهترین روز زندگیم بود🥺😍💋
خوبه بد نیست، معدل نیم سالم که شد ۱۹.۶۴ البته مدرسه نمونه میخونم

سلام میخوام یکم باهات تجربیاتمو به اشتراک بزارم و اصلا و ابدا نمیخوام نصیحتت کنم 

من الان سال اخر هستم یادمه وقتی دهم بودم با دوستام کتابخونه میرفتم و درس میخوندیم اون موقع ازمون ازمایشی هم شرکت میکردم و کلا دغدغه ام شده بود کدوم ازمون ازمایشی بهتره?کدوم کتاب کمک درسی تو کدوم درس بهتره?کدوم مشاور خوبه و هزاران تا کدوم دیگه 

انقدری که بهش درگیر این موصوع شده بودم که یادم رفته بود اصل کاری همین درس خوندنه 

خوب به حرفام گوش کن،من نه تورو بعنوان رقیب حساب میکنم و نه از بابت این حرفا سودی بهم میرسع

اولا که دور مشاورو خط بزن،خود تو بهترین مشاوری هستی که میتونی داشته باشی بهترین کسی که از توانایی ها و ظرفیتت خبر داره خود خود خودت هستی 

(پ.ن:اگه مشاوری پیدا کردی که بهت یاد بده چطور برنامه خودتو بنویسی مشاور خوبی بوده در غیر این صورت صرفا بهت ی برنامه ده ساعته میده که بخوتی و تو هم برای یه مدت با این برنامه پیش میری ولی مطمعنن نمیتونی بعد نهایتا دو سه ماه با برنامه اش بری)

دوما از همین الان من مطمعنم اگه روزی پنج ساعت مطالعه داشتی باشی به رشته های تاپ میرسی

سوما رو درسایی که صریب بیشتر دارن مثل ادبیات (توی عمومیا)و زیست (توی تخصصیا)باید بیشتر وقت بزاری این دروس انفجاری رتبه اتو بالا میبرن

چهارم اینه که تا چشم بهم بزنی یه سال گذشته و میرسی دوازدام سعی کن پایه درسایی مثل ریاضی  شیمی و زیستت خوب باشه که اونموقع به مشکلی بر نخوری

با ارزوی موفقیت