2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک سردرد میگرنی😭

2187 بازدید | 39 پست

از 9 سالگی وقتایی ک عصبانی میشدم یا گریه میکردم بعدش سردرد میشدم بعضی وقتا مث الان با حالت تهوع 

وقتی سردرد میشم چشام تار میبینه و یچیزی جلو چشامه..دکترم زیاد رفتم همه دارو عصاب دادن ک نتیجه ای نداش 

تورو خدا کمکم کنین دارم میمیرم بعضیا میگن طب سوزنی خوبه 

چیکار کنم دعاتون میکنم فقط کمکم کنید

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
تهرانی؟

نه کرمان 😭

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌
هرقرصی نخور بدتر میشی قرص اعصاب اصلانبایدبخوری 

اره نخوردم 

همون موقع ک دکتر داد یه دونه هم نخوردم

برو بخواب فعلا زود خوب بشی

تجربه شده واسم ک اگ خابم ببره صد برابر بدتر میشم

فقط میشنیم تو تاریکی

استرستو باید کنترل کنی با یوگا و تمرینات تنفسی چرا عصبی میشی؟؟الانم اکر سردرد داری مسکن بخور سرتو ببند برو جای تاریک بخواب تا بهتر بشی 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
استرستو باید کنترل کنی با یوگا و تمرینات تنفسی چرا عصبی میشی؟؟الانم اکر سردرد داری مسکن بخور سرتو بب ...

دیشب تاپیک زدم خیلیا توهین کردن منم عصبی شدم 

مسکت خوردم تو اتاق تاریکم نشستم ولی لعنتی ولم نمیکنه 

دنبال یه راه قطعی میگردم😭

یه روسری سفت ببند به دور سرت و توی تاریکی باش تا نور بهت نخوره با گوشیم ور نرو

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
عزیزم 

دعام کن 😭

ببین یه اشنا داریم خارجع طب سنتی خونده میکفت برگ گل شمعدونی رو دم کن بعد بخور کن خوب میشه میگرن.اگع دستگاه بخور نداری توی یه چیزی برگارو بجوشون بعد پارچه بکش رو سرت و اون چیزی که توش جوشوندی بذار یواش یواش بخارش بره توی دهن و بینیت..یه مدت تکرار کن خوب میشی انشاللع

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
اره نخوردم  همون موقع ک دکتر داد یه دونه هم نخوردم

اشتباه کردی منم مشکل دارم تو همین مایه ها قرص اعصاب خیلی کمکم کرد اینم بگم ممکنه کوری موقت بگیری پس قبل اینکه وخیم بشه قرص بخور تا بیشتر از این اعصابت مختل نشده تجربه من از طب سوزنی هم اینه که همچی بدتر میشه چون اعصاب بدن آروم نیست

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
2810