2777
2789
عنوان

ادای دین به مرتضی پاشایی عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها مراسم ایشون امروز با شکوه هر چه تمامتر برگزار شد دم مردم گرممممممممممممم خدایی مایه گذاشتن ایشون در قطعه هنرمندان دفن شدن جمعیت هم غیر قابل باور بود خدا رحمتش کنه
فقط یک چیز در زندگی به شمار می‌آید و آن، شادی‌ست؛ هیچ‌گاه نگذار کسی آن را از تو بگیرد.کریستین بوبن
اللهم صل علی مجمد و آل محمد و عجل فرجهم
فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد خدایا شکرت معجزه زندگیم رو به دست خودت می سپارم
2805
با اینکه گذاشتن لحظه آخر ساعت رو عوض کردن و خیلی ها اشتباه همون ساعت 9 تازه رسیدن اما جمعیت غیر قابل باور بود ما ساعت 9 رسیدیم تالار وحدت و دوتا چهار راه قبل اش تونستیم وایسیم.. خیلی از مردم نمیدونستن ساعت 8 بوده
اول برای حاجت روایی خودت بعد برای من یک صلوات بفرست. خدای خوبم من رو هم حاجت روا کن   
امـروز روز دفـن مرتضـی پاشـآیی عـزیزه، ینـی اولیـن شـب خآک... قـراره امشـب بزرگتـرین کنسـرت ایـران باشـہ مکـانش مهـم نیـست، هرکـس تو خـونہ خـودش راس سـاعت 9 شـب فقـط هفـت مرتبـہ سـوره انـا انزلنـاه رو بخونـہ کـہ ان شاالله شـب اول بـراش نـورانی تریـن شـب و بهتـرین شـب بعـد ایـن همہ عـذاب بآشہ... اگـه واقعـا دوسـش داریـن انقـد کپـی کنیـد تـو گـروه هآ تا کـل کشـور پخـش شـہ ... خـدا رحمتـش کنـہ
برای کشف اقیانوس های جدید باید جرات ترک ساحل را داشت این دنیا دنیای تغییر است، نه تقدیر ! سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند.... که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت ..... به رقص درآیی..... قصه عشق ، انسان بودن ماست....
http://www.tabnak.ir/fa/news/449420/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B9-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%B6%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B4%D8%A7%DB%8C%DB%8C فیلم: ویژه برنامه تلویزیون برای وداع «مرتضی پاشایی»
وقتی تو نیستی قلبمو واسه کی تکرار بکنم گلهای خواب آلودرو واسه کی بیدار بکنم دست کبوترای عشق واسه کی دونه بپاشه مگه تن من میتونه بدون تو زنده باشه
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران برتو نخواهند نوشت😊
وای خدای من یکی نیس واقعیتو بگه بالاخره دفن انجام گرفته یا نه؟ اگه انجام گرفته تو رو خدا اینقد شایعه پراکنی نکنین اینقد دل مردمو خون نکنین والا
من برگشتم...بعد از سالها...
2810