2777
2789

یاد خودم افتادم گریه ام گرفت 

چقدر قدیما همه چیز سخت بود 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان بنظرتون ۱۱سالگی زوده؟

اینو من نمیتونم بگم دکتر غدد که ببرید از استخون دست عکس میگیره و طبق اون میگ 

ولی نه بنظرم که نه چون بدنا متفاوته قرار نیست همه16 17 سالگی بشن

عزیزم مبارک باشه  حتما ببوسش و بهش تبریک بگو  نذار بترسه و از خودش بدش بیاد  ول ...

راست میگی من از خودم بدم می اومد ... از همه چیزم😢

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
😐جاهای گرمسیر ۹ سالگی پریود میشن البته عربا خودم کلاس شیشم شدم😐شایدم بلوغ زودرسی چیزییه

همین غذای تراریخته و اب و هوا و امواج گوشی و اینترنت خودش خیلی تاثیر داره

چقدر زود . دخترتون درد سینه نداره؟ دختر من متولد 92 چند روزه میگه درد دارم . میخوام ببرمش دکتر زنان& ...

شایدم عفونتی چیزی داره حتما ببره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
راست میگی من از خودم بدم می اومد ... از همه چیزم😢

من تا یکسال از خودم بدم میومد و از شدت خجالت به کسی نمی گفتم

با چه بدبختی ای از دستمال کاغذی استفاده می کردم چون خجالت می کشیدم به مادرم بگم یا بخرم 

😂

الحمدلله 
عزیزم مبارک باشه  حتما ببوسش و بهش تبریک بگو  نذار بترسه و از خودش بدش بیاد  ول ...

اره اسی به قول دوستان  خیلی هواش داشته باش اگه درد داشت بهش شیاف بده مقعدی استفاده کنه حوله براش گرم کن بزار از این دوره از زندگیش خاطرات خوبی تو ذهنش بمونه 

تقریبا چند وقت پیش یه مادر تاپیک زده بود دخترم پریود شده هی میگه درد دارم منم خوابم میاد دست از سرم برنمیداره چرا 🙄....

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....