2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهییی فردا برو دکتر خیلی زوده گناه داره بچگی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نه بابا بچه س شاید زخمه خواهرم دخترش ۸سالش بود بردش دکتر معاینش کرد زخم بود به نظرم ببریدش دکتر که خ ...

اره بایدحتما ببرش دکترولی الان سن بلوغ خیلی جلوافتاده

اللهم عجل لولیک الفرج

سن بلوغ.... نه سال قمری است. و نه سال قمری معادل هشت سال و هشت ماه و بیست روز شمسی می باشد..اگه گذشته بله دیگه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.

خواهر زادم ۱۱ سالشه یه لک دید ولی نشد مامانش برد دکتر گفت چون سینه هاش رشد نکرده هنوز کامل و موی زائد نداره تا یکی دوسال دیگه میشه ،دختر شما علائم اولیه بلوغو داره؟

هر چیز که در جستن آنی آنی!