2777
2789
عنوان

مسابقه عکس (یک روز تابستانی و کوچولوی من)

| مشاهده متن کامل بحث + 15807 بازدید | 348 پست
ایرسا مامان نیکاآنلاین سلام خانم تهرانی عزیز.میخوام عکس گل دخترم نیکا رو از مسابقه تابستان کودکانه حذف کنم.ولی نمیدونم چجوری!میشه لطفا عکس دختر منو حذف کنید _________________________ کاربر عزیز عکس شما حذف شد
ایرسا مامان نیکاآنلاین سلام خانم تهرانی عزیز.میخوام عکس گل دخترم نیکا رو از مسابقه تابستان کودکانه حذف کنم.ولی نمیدونم چجوری!میشه لطفا عکس دختر منو حذف کنید _________________________ کاربر عزیز عکس شما حذف شد _________________________ مچکرم
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015030122234765147

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مونا جان من دوست ندارم معرفی کنم عکسایی که باید حذف بشن. تو قسمت مسابقه قابل مشاهده هستن. به من ربطی نداره که اینا رو بخواید پاک کنید یا نه. ولی میگم اگر پاک نمیکنید در حق اونایی که عکسشون پاک شد اجحاف میشه.
چه مسابقه ای شددددددددددددددددددددددددددددد خانوم مونا بنظرم دیگه اینقد مسابقات طولانی برگزار نکنید تا اینقد حرف و حدیث پیش نیاد
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
مامان طاها سلام خانم تهرانی شرط برنده شدن مسابقه چیه ؟ تعداد لایکه یا تناسب موضوع و نکات عکاسی هس ____________________________ شرط برنده شدن تعداد لایکها است اما عکسها باید مناسب با موضوع مسابقه باشند و عکسهایی که مناسب با موضوع نیستند برای شرکت در مسابقه تائید نمی شوند
خانوم تهرانی اینجا نوشتید که: نی نی سایت بر اساس رأی کاربران به عکسهای منتخب در هر گروه سنی، 2 جایزه اهدا می کند. میشه بگید طبقه بندی گروه های سنی تون چجوریه؟
اخه دختر دیدید اینقدر خوردنی باشه؟ http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=74554
خانم تهرانی عجب مسابقه ای شد.......... بهتر بود یه مدت تبلیغ میکردید که میخواید مسابقه تابستونی بزارید بعد طی یه زمان مشخص مثلا 2 روز برای دوستان فرصت ارسال عکس میزاشتید و مسابقه باید بعد از اتمام تابستان میبود. به نظر میرسه در حق دوستانی که عکسهاشون حذف شد کم لطفی شده مثال میزنم یکی از دوستان عکس نی نی تو سبد خرید گذاشته بود که مشخص بود با لباس تابستونیه این کاملا واضح بود اما حذف شد اما عکسهای لختی الان تو مسابقه شرکت داده شده که واقعا معلوم نمیشه تابستونه یا زمستان؟
دوست ندارم به کسی بی احترامی شه اما شما فضایی ایجاد کردید که اینکار به راحتی انجام بشه اون هم با مشخص نکردن کامل قوانین شرکت در مسابقه. رنج سنی اول گذاشتین بعد حذف شد اول یه سری عکسها رو قبول کردید بعد چند روز حذف شد الان مشابه اون عکسها رو میبینیم که به تازگی شرکت کردند. احساس میکنم اگه سکوت کنم در حق دوستانی که عکسشون حذف شد یا به خاطر جو نامناسب ایجاد شده انصراف دادند اجحاف شده خواهش میکنم در مسابقات بعدی ایرادات رو اصلاح کنید تا دلخوری پیش نیاد
رنگین کمون پست ها : 10967 عضویت:1390/1/9 1393/6/25 - 11:42 صبح لینک مستقیم خانوم تهرانی اینجا نوشتید که: نی نی سایت بر اساس رأی کاربران به عکسهای منتخب در هر گروه سنی، 2 جایزه اهدا می کند. میشه بگید طبقه بندی گروه های سنی تون چجوریه؟ _____________________________ این قانون به علت رعایت نشدن از طرف بعضی کاربرها از مسابقه حذف شد
مونا تهرانی پست ها : 626عضویت:1390/10/20 1393/6/25 - 2:36 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] رنگین کمون پست ها : 10967 عضویت:1390/1/9 1393/6/25 - 11:42 صبح لینک مستقیم خانوم تهرانی اینجا نوشتید که: نی نی سایت بر اساس رأی کاربران به عکسهای منتخب در هر گروه سنی، 2 جایزه اهدا می کند. میشه بگید طبقه بندی گروه های سنی تون چجوریه؟ _____________________________ این قانون به علت رعایت نشدن از طرف بعضی کاربرها از مسابقه حذف شد چرا به خاطر اشتباه یه عده باید قانون مسایقه عوض بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما یه عده رو حذف کردید چون گفتید محیط بسته بوده و مربوط به تابستون نیست ولی یه سری عکسها اصلا بچه ها با لباس استین بلندن این یعنی تابستونه؟؟؟بهتر نیست به یه سری عکسها دقت بشه که چرا با لباس استین بلند هستن من این رو تذکر دادم که شما یه عده رو حذف کردید به علت اینکه عکساشون تابستونی نبوده این جوری در حق اونا اجحاف شده
2810