2777
2789
عنوان

مسابقه عکس (یک روز تابستانی و کوچولوی من)

| مشاهده متن کامل بحث + 15807 بازدید | 348 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم تهرانی اون بالا نوشتید ک قانون طبقه بندی سنی حذف شده. این انصاف نیست ک بچه ی سه ماهه من که واقعا سخته ازش عکس بگیرم تو طبیعت چون نه میتونه بشینه نه میتونه بازی کنه و.... با بچه ی چند ساله باهم تو یه مسابقه رقابت کنند. غیرازاینه؟
اخه دختر دیدید اینقدر خوردنی باشه؟ http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=74554
رنگین کمون پست ها : 10990 عضویت:1390/1/9 1393/6/27 - 4:13 عصر لینک مستقیم خانوم تهرانی اون بالا نوشتید ک قانون طبقه بندی سنی حذف شده. این انصاف نیست ک بچه ی سه ماهه من که واقعا سخته ازش عکس بگیرم تو طبیعت چون نه میتونه بشینه نه میتونه بازی کنه و.... با بچه ی چند ساله باهم تو یه مسابقه رقابت کنند. غیرازاینه؟ ____________________________ کایران عزیز مسابقه این دوره با تمام ضعف و کاستیهایی که داشت، روزهای پایانی رو پشت سر میزاره. امیدواریم در دوره جدید مسابقه عکس تمام نقاط ضعف و مشکلاتی که در این دوره وجود داشت برطرف شود.
آخیششششششششششششش بالاخره روزهای پایانیشه اوووووووووووف که من چقد بجای دست اندرکاران احساس خستگی کردم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سارا جان من دوتاشونو لایک کردم خیلی نازن ماشالا خدا بهت ببخشه اینم شکار لحظه های من هرکی عضو سایت زیباکده هست میتونه لایکش کنه لینکش تو امضامه مرسیییییییییییییی
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2810