2777
2789
عنوان

مسابقه عکس (یک روز تابستانی و کوچولوی من)

| مشاهده متن کامل بحث + 15807 بازدید | 348 پست
من عکس گزاشتم کی میره واسه مسابقه
09013262709معجزه گر مزرعه ما حتما مطالعه کنید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1077649&postID=42110813 مامانای باردار تیشرت بارداری فانتزی مارو ببینید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1125575&postID=44176358 کانال ما @bitanaz89
شارمین3 خانوم تهرانی لطفا جواب بدید چرا کسانی که عضو نی نی سایت نیستن نمیتونن رای بدن اگه اینجوریه پس دیدن عکسها توسط اونا چه فایده ای داره _______________________________ نی نی سایت یک رسانه خوب و با ارزش برای هرکسی محسوب میشه پس بهتره که افراد برای رای دادن عضو شوند و از سایر مطالب و مزایای سایت استفاده کنند. در حقیقت نظر کاربران محترم سایت برای ما مهم است نه نظر شخصی که با نی نی سایت آشنایی نداره و صرفا می یاد رای می ده و می ره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامی سا مونا جان سلام به شما عزیزم همه دارن تاپیک میزنن و تبلیغ میکنن اینجوری حق بچه های ما ضایع میشه یعنی ماهم باید هی تاپیک بزنیمو رای جمع کنیم؟؟ اینجوری که سایت از نظم خودش خارج میشه _______________________________ قابل توجه کاربران عزیز اجازه بدید زمان این مسابقه که تا پایان شهریور است به اتمام برسد اما برای مسابقاتی که طی ماههای آینده برگزار می شود، عکسهایی که برای آنها در داخل تاپیکها تبلیغات می شود از مسابقه خارج می شوند. کاربران فقط مجاز هستند عکس کودک را در امضای خودشان قرار بدهند. نی نی سایت هرماه یک مسابقه عکس برگزار می کنه. مسابقه های بعدی رو از دست ندید.
همتا به نظر من جایزه ها جاشون باید عوض بشه ____________________________ ترتیب جوایز در هر ماه به شکل رندوم عوض می شود. در این ماه به این شکل برنامه ریزی شده.
من قبلا لوسین بردم نصف جایزه ام دستمال مرطوب آرایشی و نوزاد، بانوان، و سالمندان پکیجشون بوده و با یک کارت هدیه 50 تومنی من همون اول شدن رو میخامممممممممم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
خانم تهرانی تاپیک زدن چه اشکالی داره؟ تاپیکها موضوعش مشخصه. حتی تبلیغات چه ایرادی داره؟ ایراد اینجاست که متاسفانه بعضی از کاربرها هی میان اصرار میکنن که رای بدین تا رای هم ندی بیخیال نمیشن برای خود من قبلا این اتفاق افتاده و این آزار دهنده است. اما تبلیغات کجای دنیا گفته ایراد داره وقتی میان تبلیغ لباس و لوازم آرایشی واینها میکنن دعوت کردن دوستان به دیدن چند تا عکس خالی از لطف هم نیست. دیدن عکس نی نی ها همیشه به آدم روحیه میده اونهایی هم که روحیه دیدن این عکسها روندارن نی نی سایت جای مناسبی واسشون نیست. اگه قرار باشه این تبلیغات ممنوع شه هر گونه تبلیغ دیگه ای هم باید ممنوع شه. این سایت واسه اینه که ما در مورد نی نی هامون حرف بزنیم غیر از این اگه هست بفرمایید خواهش میکنم. تا من بفهمم این سایت اصلن واسه چیه؟ مسابقه رو هم شما طراحی کردید ما ازتون نخواستیم بیاین بین عکسها مسابقه بزارین. خواهش میکنم اینقدر تحت تاثیر یه عده که اصلن نمیدونن کجا اومدن و راجع به چی نظر میدن رسالت نی نی سایت رو تغییر ندین. یادمون نره که اسم این سایت*نی نی سایته*
خانم تهرانی بنظرم در حق کامیلا و بقیه ی دوستان که عکسشون رو حذف کردی اجحاف شد چون کلی عکس آتلیه ای و یا داخل منزل تو مسابقه هست اگر اینا اجازه دارن پس اون بنده خدا ها هم اجازه داشتن. یا برعکس
سلام خانم تهرانی بسیار متاسفم برای این مسابقه ببینید چند تا عکس در آتلیه و حمام خانه هست (مگه در فصل زمستان بچه حمام نمیرود پس عکس در حمام و یا در لگن در حمام نماد عکس تابستانه نیست این انصاف و عدالت نبود که عکس دختر زیبای منو سارینای عزیزم رو حذف کنید تا مجبور شم عکس دوباره بفرستم نگاه کنید عکس قبلی بچه ی من که در مسابقه حذف شده و در قسمت دیگر گذاشتید چقدر لایک خورده این دیگه آخر نامردی بود.
سلام دوستان خوبم اگه دوست داشتید عکس دختر فرشته کوچک خوشبختی منو لایک کنید.ممنونم. http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021922135097437
دختر نازم نفس خانم تهرانی بنظرم در حق کامیلا و بقیه ی دوستان که عکسشون رو حذف کردی اجحاف شد چون کلی عکس آتلیه ای و یا داخل منزل تو مسابقه هست اگر اینا اجازه دارن پس اون بنده خدا ها هم اجازه داشتن. یا برعکس ________________________________ من منظور شما رو از عکسهای آتلیه ای و عکسهای داخل منزل متوجه نمی شم لطفا لینکشون رو بفرستید
2810