2777
2789
عنوان

مسابقه عکس (یک روز تابستانی و کوچولوی من)

| مشاهده متن کامل بحث + 15807 بازدید | 348 پست
کاربر پارسا کوچولو اگر موفق به ارسال عکس از طریق photo.ninisite.com نمی شوید عکس کوچولوی خود را به parviz@gmail.com ارسال کنید تا من خودم عکس رو براتون قرار بدم. کاربر همتا تمام عکسهای ارسال شده تائید شده اند. اگر عکس پسر شما جزو آنها نیست مجدد عکس را آپلود کنید و در قسمت دسته بندی، دسته تابستانی کودکانه را انتخاب کنید. کاربر مامان فسقلی ناز مانعی ندارد عکس خود را ارسال کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مونا جون مرسی از این که این فرصت رو ایجاد کردید که عکس فرزند گلمون رو براتون بفرستیم من عکس بی نظیر دخترم سارینا رو فرستادم دستتون رسیده؟ ممنونم.
سلام دوستان خوبم اگه دوست داشتید عکس دختر فرشته کوچک خوشبختی منو لایک کنید.ممنونم. http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021922135097437
2805
کاربران عزیز عکسهای خود را در قسمت photo.ninisite.com یا در نی نی سایت قسمت فتو (عکس نی نی ) ارسال کنید و در قسمت دسته بندی ها، گزینه (تابستانی کودکانه) را انتخاب فرمایید.
کاربران عزیز چنانچه سن کودک را در توضیحات مشخص نکردید در همین تاپیک سن کودک خود را بگذارید. اما سایر کاربران سن کودک را در قسمت توضیحات قید کنند.
2810