2777
2789
عنوان

سر پفک با شوهرم دعوام شد!

4582 بازدید | 116 پست
چند شب پیش 2 تا بسته پفک خرید.منم پیش خودم گفتم خریده شب 2 تایی با هم بخوریم.شب که داشتم پسرم و میخوابوندم وقتی برگشتم دیدم یکی باز کرده تا ته خورده بهش گفتم واسم نکذاشتی گفت برو اون یکی رو بخور منم گفتم نه یکیش زیاده اصلا نمیخوام.تا امشب بازم وقتی پسرم و بردم بخوابونم دیدم صدا خش خش بسته اش میاد گفتم حداقل این بار واسم میگذاره اومدم دیدم این یکی ام تا ته خورده.خیلی ناراحت شدم نه به خاطر پفک به خاطر اینکه اصلا به من اهمیت نداده.بهش گفتم خیلی بی معرفتی یه دونشم واسم نگذاشتی و.... اونم گفت فردا میخرم واست ولی من که امپر چسبونده بودم کشششش دادم اونم ناراحت شد گفت خیلی بچه ای رفت خوابید...
خدایا ممنونم به خاطر زندگیم...به خاطر خوشبختیم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رو خدا حرص و جوش الکی نخور...مردا همه این طورین دیگه....ما خانوما حساسیم مردا عشق و علاقه رو تو این چیزا نمیبینن...خواهری حرص نخور این مسایل واسه مردا اصلا مهم نیست...واسشون خنده دارو بچگانه هست
S.kazemi6868@gmail.com
خوب بچه ای دیگه. اون که خودش بچه هست که اینقدر عاشق پفکه تو دیگه چرا. کلا مردا وقتی میرن تو بحر اخبار و فوتبال اگه یه مشت اشغال تخمه هم بزارى جلوشون بدون نگاه کردن میزارن تو دهنشون. مخصوصا اگه استرس هم داشته باشن. مردا خیلی وقتا دوست دارن تنها باشن و تنها حال کنن. سرش نزار.
🌷خداوندا كمكم كن تا درهايى كه به رويم ميگشايى ، ندانسته نبندم. و درهايي را كه به رويم ميبندى را به اصرار نگشايم.🌷
2810