2777
2789

سلام دوستان 

من کاربر خیلی قدیمی نی نی سایت هستم که نام کاربریم در گذشته مهرزاد و پونل بوده الان کاربری جدید ایجاد کردم چون پسوردم یادم رفته 

دوستان دخترم 11سال و هشت ماه هست و قدش 136/5 هست . موی زاید داره و لی هنوز جوانه سینه نداره . چون خیلی رشد قدیش کم بوده .و دکتر ستوده براش کاریو تایپ نوشته بخاطر سندرم ترنر 

آخه توی سندرم تر نر یه کروموزم کمه و دختر قد کوتاه وپریود نمیشه جالا نمیدونم چرا دکتر این آزمایش رو نوشته مگر نه اینکه اگر مشکل داشت موی زاید در نمیاورد ...

خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارید بهم بگید خیلی نگرانم 

دیگه اینکه دکتر گفته باید آمپول دیفرلین و هورمون رشد بزنه داغونم 

اگه تجربه ای دارین دریغ نکنید دوستان ممنون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدش مگه خیلی کوتاهه؟ خاهرزادم پسره ۱۲ سالشه قدش ۱۵۵ ولی خو ما ژنتیکی دو طرف قد بلندیم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
سن. چهار ماه مونده به 12 سال و قد 136/5

فک نکنم کوتاه باشه ها خیلی حساس شدی تا وقتی پریود نشه قد میکشه بعد از پریودم تا پنج شش سانت جا داره 

من وقتی پریود شدم ۱۵۸ بود قدم الان ک‌چندین سال گذشته ۱۶۴ شدم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
فک نکنم کوتاه باشه ها خیلی حساس شدی تا وقتی پریود نشه قد میکشه بعد از پریودم تا پنج شش سانت جا داره& ...

اخه با اینکه پریود نشده و از نشونه های بلوغ فقط موی زاید رو داره ولی اصلن جهش قدی نداشته