2777
2789

یکی از اقوام نزدیکم سرطان روده بزرگ داره که متاستاز کرده به کبدش، کسایی که آشنایی داشتن با این مشکل که آشناشون خوب شده بیان از تجربه و درمان بگن، خواهش میکنم تجربیات بد ذکر نشه روحیه خودمون داغونه، خواهش میکنم وجدان داشته باشین زیر این پست داستان دروغی ننویسید که فلانیو داشتیم پیش دکتر فلانی درمان شد الانم خوبه. این تاپیک فقط برای حفظ روحیه ماست و دکتر نمیخواییم انتخاب کنیم. پیشاپیش از همه متشکرم

میشه چند تا سوال بپرسم؟

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر دو تا از دوستام و دوست پدرشوهرم خوب شدن

تاپیک زیر را بخون:

شاخ غول سرطان در حال شکستن است.

❤اینقدر پای پدر و مادرت را ببوس تا به گریه بیفتد و دلش از شما راضی شود و از ته دل دعایت کند،آنگاه خداوند همه درهایی که به روی خود بسته ای را بازمیکند❤
بفرمایید

سرطان با التهاب روده شروع شد؟؟؟

یا پولیب یا کولیت؟؟

آیا با یه بیماری تبدیل به سرطان میشه؟

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

سلام اتفاقا زن عموم بنده خدا پارسال متوجه شد سرطان روده داره چن روز پیش جوابش کردن گفتن عفونت به ریهات رسید 😔براشون دنبال دکتر خوبیم ۲بار عمل کردن شیمی درمانی 

همسایم شب یلدا متوجه شد که سرطان روده داره ببمارستان جم بستری بود تا دیروز گفت خوب شدم خدارو صد هزار مرتبه شکر ولی شبی ۴میلیونو نیم داده حالا هزینه عملو ازمایشو چیزای دیگش بماند....

😔زن عموم هرچی داشت داد پای بچهاش من میگم جونت واجب تر خونتو بفروش برو بیمارستان جم....

اگر کسی دکتر خوب میشناسه معرفی کنه واقعاا خوب باشه جون انسان ..... تبلیغ نباشه

سرطان با التهاب روده شروع شد؟؟؟ یا پولیب یا کولیت؟؟ آیا با یه بیماری تبدیل به سرطان میشه؟

راستش منم اطلاع دقیقی ندارم ، ولی اگه پولیپ باشه و درمان نشه چندسال بعد احتمال مبتلا شدن به سرطان بالا میره، با یه بیماریم تبدیل به سرطان نمیشه . اگه زود تحت درمان قرار بگیره پولیپ یا التهاب هی۰وقت تبدیل به سرطان نمیشه.

راستش منم اطلاع دقیقی ندارم ، ولی اگه پولیپ باشه و درمان نشه چندسال بعد احتمال مبتلا شدن به سر ...

آخه بهم گفتن التهاب درمان نداره دکتر گفت درد نداشتن خطرناکه نشانه تشدید بیماری منم الان چند ماهی میشه درد ندارم😑 یکمی شک کردم 

آهان مرسی

سلام اتفاقا زن عموم بنده خدا پارسال متوجه شد سرطان روده داره چن روز پیش جوابش کردن گفتن عفونت به ریه ...

۹۰ درصدشون الان میان یه گزارش ۵ خطی مینویسن و تبلیغ دروغ میکنن، وجدان ندارن

آخه بهم گفتن التهاب درمان نداره دکتر گفت درد نداشتن خطرناکه نشانه تشدید بیماری منم الان چند ماهی میش ...

رژیم غذاییتو عوض کن پیش دکتر سنتی برو التهاب چیزی نیست که نگرانش باشی