2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 11913 بازدید | 943 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۵ اذر

تو از تعادل نسبی در رفتار و اخلاق برخورداری ولی از نظر احساسی نه، گاهی دچار تردید یا نا امیدی میشی اما اصولا عاقل و خوشبینی، راه حل مسائل رو پیدا میکنی و اخلاق خوبی داری و مهربانی، ذاتا مادری حتی اگر بچه ای نداشته باشی، حتما توی زندگیت کمک به دیگران رو داشته باش چون این باعث میشه راهی که پیش رو داری روشن باشه،در واقع به بیان ساده تر تو فقط مال خودت نیستی.

درباره ی مهاجرتت چیزی نمیدونم عزیزم این تصمیم خودت هست و خواست خداوند، بهتره بگی خدایا اون چیزی که برام بهتر هست پیش بیاد.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
میشه در مورد این شخص هم یکم توضیح بدید لطفا

این شخص خیلی دوستت داشته، منتهی ابدا عاقل نیست و بسیار ساده س با اینکه گاهی هم مکر به خرج میده، اگر تحت فشار قرار بگیره دروغ میگه و از لحاظ درونی دچار عدم تعادل هست، میتونه بخشنده باشه و البته بد بین، ممکن قولی بده که هرگز از پسش بر نیاد، کمی موشکاف و نکته سنج هست و میتونه دوست یا هم صحبت خیلی خوبی باشه، اما متاسفانه این خوبیش فقط شامل حالِ یک زن نمیشه ! و اگر زن دیگه ای سر راهش قرار بگیره ممکنه راحت گول بخوره،چون همونطور که قبل تر گفتم بی عقله عین یک پسر بچه.

این شخص خیلی دوستت داشته، منتهی ابدا عاقل نیست و بسیار ساده س با اینکه گاهی هم مکر به خرج میده، اگر ...

سلام عزیزم

ببخشید راجب ازدواج ۱۲ ابان  ۱۳۸۲با ۳۱ شهریور ۱۳۷۷میشه بگین ؟؟

با این بهتره ازدواجم یا ۷ تیر؟من از ایشون که شهریوری هستن اصلااااا خوشم نمیاد حس میکنم خیلی ادم بیخیالیه هرچند ک میگه نیستم حس میکنم زیادی دوراشو زده

این شخص خیلی دوستت داشته، منتهی ابدا عاقل نیست و بسیار ساده س با اینکه گاهی هم مکر به خرج میده، اگر ...

ندا بانو فرد مورد نظرم متولد ۱۰ شهریور خودم متولد ۱۲ اسفند  فرد مورد نظرم با رفتاراش کاری میکنه که بفهمم بهم اهمیت میده حتی فامیلامونم متوجه شدن اما نمیدونم چرا جلو نمیاد حرفی در مورد احساسش نسبت به من نمیگه هر وقت من جایی هستم میاد دور و برم یا من حواسم نباشه فقط زل میزنه بهم ولی نه پیام میده نه زنگ میزنه از هم دوریم به نظرتون واقعا دوستم داره یا نه؟ لطفا بهم راهنمایی کنید به نظرتون چیکار کنم؟

برای حاجت رواییم دعا کنید یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برامون پیش اومده نذر امام حسین کردم به حق این روزای عزیز اگه حاجتم برآورده بشه نذرمو ادا کنم تروخدا به حق ۱۴ معصوم نفری ۱۴ صلوات به نیت رفع مشکل من بخونید التماس دعا ازتون دارم 🙏🙏
ندا بانو فرد مورد نظرم متولد ۱۰ شهریور خودم متولد ۱۲ اسفند فرد مورد نظرم با رفتاراش کاری میکنه که ب ...

بهت قدری کشش داره اما اسمش عشق نیست

سلام ندا جون در مورد زن ۹ آذر با شوهر ۳شهریور یه توضیحی میدی مرسی

سلام عزیز دلم، میل ،عشق و علاقه بینتون کمه اما وجود داره و اونقدر هم قدرت داره که کنار هم نگهتون داره،منتهی تهش رو فقط خدا میدونه 😉😘

سلام عزیز دلم، میل ،عشق و علاقه بینتون کمه اما وجود داره و اونقدر هم قدرت داره که کنار هم نگهتون دار ...

ندا جون عزیز دلم خوبی فکر کنم شناختی😅😉 از بس چتمون زیاد بود اینجا پیام دادم تو خیلی با حرفات منو کمک کردی و راه درست و نشونم دادی الان به جایی رسیدم که خدارو کنارم حس میکنم اره تهشو فقط خدا میدونه و منم راضیم به هرچی اون بخواد 😍😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم