2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 12023 بازدید | 947 پست
افرین همیشه عالی نصحیتم کردی و حرفاتو درسته من صبورم اون توی احساسات خوبه من ترس از خیانت و ترس از ...

احتمال اینکه خیانت بکنه خیلی کمه پس در نظر نگیرش و درباره ی مخالفت خونواده ش هم من فکر نمیکنم کسی با وجود یک دخدر دانا و عاقل مشکلی داشته باشه،چون شرایط ستاره ای اونهارو نمیدونم نمیشه نظری داد اما هر وقت خواستی من در خدمتت هستم عزیزم

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
احتمال اینکه خیانت بکنه خیلی کمه پس در نظر نگیرش و درباره ی مخالفت خونواده ش هم من فکر نمیکنم کسی با ...

وای عزیزم دلمو خیلی آروم کردی 

واقعا حرفات آرامشبخش بودن خیالم یکم راحت شد

مرسی از اینکه با حوصله جوابمو دادی مهربون❤

برات صلوات فرستادم 

خدا همیشه دلت شاد و پر از رزق و روزی کنه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم دلمو خیلی آروم کردی  واقعا حرفات آرامشبخش بودن خیالم یکم راحت شد مرسی از اینکه با ح ...

وظیفه م هست خدمت به بندگان با ارزش خداوند ❤️

وظیفه م هست خدمت به بندگان با ارزش خداوند ❤️

عزیزدلم لطفتو میرسونه

فدای تو مهربون❤😘

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
اول اینکه بهت بگم تو با یک مرد معمولی طرف نیستی،شوهرت فهم خاصی داره و آدم خاصی هم هست،از طرز فکر و ا ...

خیلی خیلی ممنونم از شما دوست عزیز❤، خیلی عالی گفتین من واقعا صبورم و از نظر روحی واقعا ضعیفم، در مورد همسرمم فکر میکنم دقیق باشه چیزی که خودمم متوجه شدم فقط اینکه گفتین من بایک آدم عادی و معمولی طرف نیستم و اینکه گفتین قلب ارزشمندی داره رو میشه بیشتر توضیح بدین

خیلی خیلی ممنونم از شما دوست عزیز❤، خیلی عالی گفتین من واقعا صبورم و از نظر روحی واقعا ضعیفم، در مور ...

وظیفه م هست عزیزم.

درباره ی شوهرت،سخت هست توضیحش ،شوهرت نوعی آگاهی خاص داره،کمک هایی از سمت خداوند بهش میشه،چیزهایی در نا خود آگاهش میشنوه،حتی وقتی خطا کنه تنبیه هاییو از سمت خداوند دریافت میکنه،یک جور هدایت اجباریو تصور کن و اینکه شایستگی و لیاقت این آگاهیو داره چون جنس و ذاتش خاص هست!

وظیفه م هست عزیزم. درباره ی شوهرت،سخت هست توضیحش ،شوهرت نوعی آگاهی خاص داره،کمک هایی از سمت خداوند ...

زبان تند وتیز و قلب کم طاقت و گنجشکی داره میخوام بدونم ازدواج ما مناسب بوده و از لحاظ احساسی و همینطور مالی؟ میخوام بدونم وفادار هست در فکرش به من؟ در بیرونش که مطمئنم هست، واینکه در مورد خودم یکم بیشتر بگید لطفا، من واقعا شرمندم💓

زبان تند وتیز و قلب کم طاقت و گنجشکی داره میخوام بدونم ازدواج ما مناسب بوده و از لحاظ احساسی و همینط ...

ازدواجتون میتونه مناسب باشه،حتی اگر تو عشق چندانی به اون نداشته باشی و یا بهترین کسی که دوست داشتی نبوده باشه ، بآز از لحاظ اینکه اون بسیار دوستت داره و درباره ت مهربون و پشتیبان و دلسوز هست،برات خوبه.

درباره ی وفاداریش کنار تو ،اون از لحاظ احساسی و هیجانی فراز و فرودهایی خواهد داشت که ذاتیست،زمانی براش کم رنگی و گاهی پر رنگ! 

اما از اونجایی که گفتم چنانچه کار بدی کنه از سمت خداوند توبیخ میشه ،حواسش هست،نگران نباش.

درباره ی خودت،تو دخدر فهمیده ای هستی،حافظه ی خوبی داری اما نذار افکار تورو ببلعن،سرت رو گرم نگه دار، نه چندان با سیاستی و نه چندان زرنگ و قلبت زود باور و یک رنگه،اعتقادات خاصِ خودتو داری و خداوند به وجودت برکت داده،یعنی جایی که هستی برکت خواهد بود،حریص نیستی و بخشنده ای،گاهی استرس ها و ترس هایی داری اما تهش شجاع و پایبندی،..

والا تا فردا میشه گفت اما از فکر کردن به وجود تو به وجد میام،تو خیلی دوست داشتنی هستی،خیلی 😍🥲

خوشحال میشم عزیزم ❤️

سلام عزیزم 

خودم ۲۷ آذر ۷۵

خواستگارم ۶ خرداد ۶۶

میشه بگی برای ازدواج کیس مناسبمه یا نه؟

سلام عزیزم  خودم ۲۷ آذر ۷۵ خواستگارم ۶ خرداد ۶۶ میشه بگی برای ازدواج کیس مناسبمه یا نه؟

سلام عزیز دلم،

درباره ی میل و کشش دو طرفه ای که بینتون هست میشه گفت بد نیست ( این میل از سمت تو کمی بیشتره ) اما فوق العاده هم نیست.

این آقا از لحاظ ظاهری و اجتماعی ممکنه موجه به نظر بیاد اما اخلاق چندان جالبی نداره البته همین که تو میتونی دوستش داشته باشی کار رو برات راحت تر میکنه اما باز هم یک آدم عصبیو تصور کن،در عین سادگی مرد زرنگی هست و بسیار هم بی عقله،از طرفی هم عزت نفسش جوریه که اجازه نمیده بیش از حد تو کارهاش دخالت کنی،مسائل مالی براش خیلی مهمه و ممکنه حس خوبی بهت نده،با این همه باز خودت سبک سنگین کن ببین میتونی با ایناها کنار بیای یا نه!

سلام عزیز دلم، درباره ی میل و کشش دو طرفه ای که بینتون هست میشه گفت بد نیست ( این میل از سمت تو کمی ...

یه جلسه بیشتر ندیدمش

چون اختلاف سنمون زیاده رغبتی بهش ندارم

مرسی که این اطلاعاتو بهم دادی😍

وظیفه م هست عزیزم. درباره ی شوهرت،سخت هست توضیحش ،شوهرت نوعی آگاهی خاص داره،کمک هایی از سمت خداوند ...

این اگاهی و شنیدن صداهایی تو ناخودآگاه رو همه آذرماهیا دارن؟ یا فقط مردای متولد یک آذر؟